Ziare.com

VIDEO Imagini cu santierul giratoriului suspendat de pe Centura Capitalei, la Berceni

de Laurentiu Sirbu
Duminica, 04 Octombrie 2020, ora 18:41

   

VIDEO Imagini cu santierul giratoriului suspendat de pe Centura Capitalei, la Berceni
Pe Soseaua de Centura a Capitalei, pe partea de sud, la intersectia cu Soseaua Berceni, o asociere de firme romanesti lucreaza la un pasaj rutier - un giratoriu suspendat, plus largirea centurii pe cativa kilometri. Asociatia Construim a filmat santierul din drona, avansul lucrarilor fiind unul vizibil in conditiile in care constructorul a intrat in teren de putin peste o luna.

"Constructorul avanseaza cu forajul la pile, mutarea utilitatilor, precum si pregatirea terenului adiacent Centurii Bucuresti si drumului judetean unde se va circula pe 2 benzi pe sens", transmite Asociatia Construim Romania care publica si un video cu drona.

La pasajul Berceni lucreaza o asociere de firme romanesti condusa de catre Trameco SA (Selina) din Bihor."Obiectul principal al contractului il reprezinta proiectarea si executia lucrarilor pentru Amenajarea unui nod rutier pe Centura Bucuresti - DJ401 (Berceni) km 33+190 - km 35+600. Nodul va fi unul denivelat, cu amenajarea unui sens giratoriu suspendat, care va fluidiza traficul, inclusiv pe cel feroviar din zona. In ceea ce priveste desfasurarea investitiei pe DJ 401, amenajarea nodului rutier este pe o lungime de aproximativ 600 m care se termina cu un sens giratoriu pe directia Bucuresti si aproximativ 650 m care se termina cu un sens giratoriu pe directia Berceni", transmitea CNAIR la semnarea contractului.

Giratoriu suspendat DNCB-Sos. Berceni + largire la 4 benzi a centurii

Lungime: giratoriul + 2,5 km
Cost: 30,5 mil euro
Constructor: Asocierea Trameco SA (Selina) - Vahostav SK AS - Constructii Erbasu SA - Grafic Tends SRL
Contract semnat: martie 2019
Termen de finalizare: 30 luni (6 luni proiectare si 24 luni executie)
Lucrari incepute in: august 2020
Finalizare posibila (n.r.): Q2 2022

Stadiu: 7% (1 septembrie 2020)
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 13932 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor