VIDEO Raed Arafat recomanda romanilor sa nu-si faca rezervari de Revelion in strainatate: "Preferabil, vacanta acasa!"

Sambata, 26 Septembrie 2020, ora 11:27
4592 citiri
VIDEO Raed Arafat recomanda romanilor sa nu-si faca rezervari de Revelion in strainatate: "Preferabil, vacanta acasa!"
FOTO: Pexels

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a explicat ca anul acesta, in contextul pandemiei, nu mai sunt de conceput sarbatori de Craciun si Revelion ca in conditii obisnuite.

"Cred ca astfel de decizii trebuie sa fie discutate prin noiembrie - care este situatia, care vor fi masurile, cum vor fi masurile, unde se va face o anumita activitate sau alta. Nu uitati ca e aspectul bisericilor in Craciun si dupa care avem si toate restaurantele care organizeaza Revelion si care vor incepe presiunile ca vor sa organizeze revelioane ca in fiecare Revelion. (...) Petreceri de Revelion ca in alti ani - eu cred ca n-avem sa ajungem la asta. Acum ca in alti ani inca e prea devreme. O spun acum, cu toata raspunderea: acum sa fie petrecerea de Revelion din 31 decembrie ca cea din 31 decembrie 2019 - nu cred! Nu cred!(...) Regulile vor trebui sa fie discutate pe baza evolutiei epidemiologice, iar in orice decizie care se ia interesul principal este interesul public si interesul in domeniul sanatatii publice. Gandirea autoritatilor este la interesul public general, chiar daca se supara unii sau altii, interesul public al majoritatii este in joc aici. Cand se ia o masura, se uita la interesul public general, nu la interesul individual. Ne uitam la protectia generala a populatiei si asta va fi si in perioada care urmeaza, care nu va fi o perioada usoara", a spus Raed Arafat in studioul Digi24.

Arafat recomanda "vacanta acasa"

Intrebat ce i-ar sfatui pe romanii care in alti ani in aceasta perioada deja cautau oferte pentru Revelion si a spus ca si-ar pastra acelasi sfat pe care l-a dat si inainte de concediile de vara: "Preferabil, vacanta acasa! Ca sa nu te trezesti in situatia ca trebuie sa-ti anulezi biletul, ca trebuie sa-ti anulezi rezervarea, ca nu primesti banii inapoi"

Ca sa nu te trezesti in situatia ca trebuie sa-ti anulezi biletul, ca trebuie sa-ti anulezi rezervarea, ca nu primesti banii inapoi"

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Când revine vremea caldă. Prognoza meteo actualizată pentru 1 Mai și Paște
Când revine vremea caldă. Prognoza meteo actualizată pentru 1 Mai și Paște
Regimul termic prognozat de meteorologi pentru următoarele două săptămâni (22 aprilie - 5 mai) va fi unul cu alternanţe semnificative de temperatură, atât pe timpul zilelor, cât şi pe...
Prețuri de Mamaia în Vama Veche. Cât costă să mănânci și să te cazezi de 1 Mai: ”Gradul de ocupare depășește 90%”
Prețuri de Mamaia în Vama Veche. Cât costă să mănânci și să te cazezi de 1 Mai: ”Gradul de ocupare depășește 90%”
Românii se pregătesc pentru vacanța de 1 Mai și de Paște. Hotelierii de pe litoral, de la Vama Veche, se laudă că rezervările s-au epuizat deja. Distracția va începe din 26 aprilie,...
#Revelion, #craciun, #paste, #Raed Arafat , #eveniment
Comentarii
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
Va sugerez cateva urari de Craciun si Anul Nou.
Poza MosG1
MosG1
rank 5