Explozie lângă București. 11 răniți la o stație de reciclare a gunoiului, șase au suferit arsuri grave, cinci au probleme respiratorii UPDATE
Stiri / explozie Popesti Leordeni
O explozie a avut loc vineri după-amiază, 23 iulie, la un centru de reciclare din Popești Leordeni, de lângă București. Cinci persoane care au suferit arsuri au fost intubate. UPDATE 16.15 Ministerul Sănătății a anuțat că 5 din cele 6 persoane care au suferit arsuri au fost intubate. Alte 5 acuză probleme respiratorii. ”Conform informării primite din partea Centrului Operativ pentru Situații de urgență, în urma exploziei de la centrul de deșeuri din Popești-Leordeni s-au înregistrat 11 victime, dintre care 6 cu arsuri (5 pacienți intubați) și 5 persoane care acuză probleme respiratorii. Dintre pacienții intubați, 2 persoane au fost transportate la Spitalul de Urgență Bagdasar-Arseni și alte 3 persoane la Spitalul de Urgență Floreasca. La Spitalul de Urgență Sf. Ioan, au fost transportate alte 2 victime, dintre care una cu arsuri minore și una intoxicație de fum. 4 persoane care ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei explozie Popesti Leordeni . Această zonă va concentra articolele categoriei Stiri din Ziare.Com care au subiectul principal: explozie Popesti Leordeni.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - explozie Popesti Leordeni, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Stiri , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

 
Top stiri din Stiri