Ziare.com

A doua "bataie" pe Corpul de Control al lui Boc: doi candidati admisi

de Elena Enache
Joi, 09 Aprilie 2009, ora 22:36

   

A doua "bataie" pe Corpul de Control al lui Boc: doi candidati admisi
Din totalul candidatilor prezenti la examenul de joi pentru selectia candidatilor interesati sa ocupe un post in cadrul Corpului de Control al Primului-Ministru, au promovat doar doi.

Acestia au fost singurii care au obtinut note peste 7, conditie minima obligatorie pentru a putea participa la etapa urmatoare, proba interviului.

69 de persoane au sustinut proba scrisa pentru ocuparea unui post in cadrul Corpului de Control al Primului-Ministru

Si-au depus candidatura 77 de persoane din care 69 s-au prezentat astazi la proba scrisa.

Examinarea a constat intr-un test grila cu 20 de intrebari din bibliografia afisata pe pagina de Internet a SGG www.sgg.ro si la avizierul institutiei. Plicurile cu subiecte au fost sigilate de comisie si s-au deschis in sala de examen.

Testul s-a sustinut pe foi cu colt inchis care, dupa incheierea termenului de realizare a probei, au fost corectate in fata candidatilor si dupa aceea, tot in prezenta acestora, s-au desigilat pentru a fi identificati titularii.

Din totalul celor prezenti la examenul de astazi, numai 2 candidati au obtinut note peste 7, conditie minima obligatorie pentru a putea participa la etapa urmatoare, proba interviului.

Rezultatele de la proba scrisa de joi sunt afisate la sediul SGG, iar eventualele contestatii se pot depune pana vineri, 10 aprilie, ora 17. Dupa afisarea rezultatelor finale ale probei scrise, candidatii declarati admisi vor fi contactati in vederea comunicarii datei interviului.

Candidatii admisi dupa proba interviului urmeaza sa fie supusi votului de incredere al Primului-Ministru.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1647 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

cati is Clujeni...

acolo-i Caraculul Ardealului la UBB unde xeroxul are varianta umana

 

pt Guyfox: Tu esti prost de dai in gropi

cred ce esti unul din candidatii care au luat sub 5, ori esti din grupul lui Becali si Vadim cu diplome platite

Stam bine cu ,,doritorii,,.Mai putin cu pregatirea acestora

Si ,oameni buni,acestia sa controleze actele de coruptie si hotie ? Halal profesionisti.D.le prim ministru ? Aduceti din Ungaria restul pana la completare,sunt mai cinstiti si bine pregatiti.

 

Poate...

Pina termina mandatul sa finalizeze angajarile la aceasta structura. Nu il grabeste nimeni. Dar poate nu mai are timp sa ocupe intreaga schema!

 

da

O examinare foarte ok, proba scrisa, interviul si apoi votul de incredere al primului-ministru. Exigenta la fiecare miscare si asta face sa duca la rezultate cat mai bune si la alegerea unor oameni foarte competenti care opteaza pentru un asemenea post in corpul de control al primului-ministru. Ne trebuiesc oameni competenti domnule Boc...foarte bine!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor