Adina Valean: Nu planuim sa ne marim familia

Luni, 28 Septembrie 2009, ora 10:56
6453 citiri
Adina Valean: Nu planuim sa ne marim familia
Foto: Cotidianul

Noua doamna Antonescu, sotia candidatului PNL la presedintie, Adina Valean, a dezvaluit cateva din momentele nuntii ce s-a desfasurat sambata la Bruxelles, insa a precizat ca nu au niciun plan de a-si mari familia.

"Suntem marcati amandoi acum de indatoririle de natura politica pe care le avem si unul si altul. Sigur ca am vrea sa ne organizam, sa putem sta mai mult timp cu Irina (fiica lui Crin Antonescu, n.red.), sa ne facem si noi planurile noastre de o casa comuna, cum exista in orice familie. O familie mai mare, nu, cred ca este suficient de mare asa cum o avem", a spus Adina Valean, la Realitatea Fm.

Intrebata daca va renunta la Bruxelles in cazul in care Crin Antonescu va ajunge presedinte, europarlamentarul a spus ca nici nu incape vorba, deoarece ea are un mandat pe care trebuie sa-l duca la bun sfarsit.

"Nu stiu sa va spun acum, dar voi ramane la Bruxelles pentru ca am un mandat pe care trebuie sa-l duc la capat pentru ca sunt cu adevarat pasionata de ceea ce inseamna politica europeana si vreau ca la sfarsitul mandatului meu sa pot spune asa cum am spus si la sfarsitul mandatului trecut: am facut asta, asta si asta lucruri, concrete.

Deci vreau sa-mi duc mandatul pana la capat, dar sunt foarte convinsa ca in acelasi timp de pe o astfel de pozitie care iti ofera anumite instrumente de actiune politica se pot face mai multe lucruri. Si ma gandesc la modele care exista in alte tari in care doamnele, daca au vocatie pentru politica publica, pot propune si pot juca un rol care sa fie benefic pentru cetatenii pe care ii reprezinta", a mai spus Adina Valea.

Am vrut sa evitam o supramediatizare

Europarlamentarul PNL a explicat si de ce a fost ales Bruxelles-ul pentru cununia civila.

"Am vrut sa evitam o supramediatizare a evenimentului. Daca acesta s-ar fi intamplat in Romania, sunt sigura ca nu am fi scapat asa cum am reusit sa scapam la Bruxelles, fara paparazzi. A fost o ceremonie de casatorie civila, la fel ca oricare. Noi am fost foarte putini, dar in acelasi timp foarte bucurosi si atmosfera a fost de bucurie si de caldura.

Un lucru iesit din comun pentru Bruxelles a fost o zi foarte frumoasa, insorita. Acolo de obicei ploua, dar de data asta am avut noroc si a fost o zi foarte frumoasa si placuta. Planuim sa facem si casatoria religioasa, o sa vedem cand, acum e si programul foarte rigid si foarte strans, atat in ceea ce ma priveste la Parlamentul European, dar si pentru Crin, pentru ca are, desigur, campania pentru presedintie si atunci o sa vedem", a mai spus Valean.

Intrebata de ce au ales sa faca o ceremonie atat de restransa si discreta, noua doamna Antonescu a spus ca niciunul nu a vrut sa faca din acest eveniment ceva public, pentru ca era o zi care ii privea doar pe ei.

"Eu nu vreau sa sune pretios, dar adevarul este ca sunt anumite lucruri care ii priveste pe cetateni, ce facem noi ca politicieni - daca reducem tarifele la roaming, daca reusim sa scadem costurile la energie sau mai stiu eu -, dar chestiunile private si in opinia mea si in opinia lui Crin sunt niste lucruri care ne privesc pe noi si nu le consideram de interes public.

Nu suntem firi exchibitioniste si nu dorim sa punem in spatiul public lucrurile care ne privesc. Eu sunt mai legata de Bruxelles si atunci eu am fost cea care a propus Bruxelles-ul ca locatie alternativa Bucurestiului, in sensul de a pastra discretia", a conchis Adina Valean.

A.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Preşedintele PMP, Eugen Tomac, consideră că decizia coaliţiei PSD-PNL de a avea candidaţi separaţi la Primăria Capitalei reprezintă începutul „marii prăbuşiri a partidului unic”,...
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban, preşedintele Forţa Dreptei, afirmă, după decizia coaliţiei de a-l retrage pe medicul Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, că se vede totuşi şi o veste...
#Adina Valean Crin Antonescu nunta, #planuri Antonescu Valean, #alegeri prezidentiale 2009, #nunta Bruxelles Crin Antonescu , #frauda