Afla de la oficialii Ambasadei SUA cum poti sa muncesti in State prin Work and Travel

Joi, 28 Ianuarie 2010, ora 08:10
16484 citiri
Afla de la oficialii Ambasadei SUA cum poti sa muncesti in State prin Work and Travel

Esti student si vrei sa calatoresti in Statele Unite, dar sa si muncesti peste Ocean? Afla de pe Ziare.com cum poti sa le imbini pe amandoua in timpul vacantelor de studiu.

Mihail Seroka, vice consulul Ambasadei SUA la Bucuresti, va raspunde zilnic, timp de o saptamana, intrebarilor voastre despre procesul de solicitare a vizelor pentru Programul Summer Work and Travel 2010.

Intrebarile vor incepe sa primeasca raspuns de luni, 1 februarie. Ultimele raspunsuri vor fi acordate vineri, 5 februarie.

Programul Summer Work and Travel ofera studentilor inscrisi la cursuri universitare de zi oportunitatea de a lucra si a calatori in Statele Unite ale Americii, in perioada vacantei de vara. Din 2000 pana acum, peste 30,000 de studenti romani au participat la acest program ce se desfasoara anual in SUA. Programul permite studentilor sa economiseasca bani, sa viziteze si sa traiasca alaturi de americani si de studenti din alte tari.

Informatii detaliate despre conditiile programului pot fi gasite pe pagina web a Ambasadei Americane si a Biroului de Afaceri Culturale si Educationale din cadrul Departamentului de Stat:

http://romania.usembassy.gov/visas/summer_work.html

http://exchanges.state.gov/jexchanges/programs/swt.html

Daca esti student si esti interesat sa lucrezi in perioada vacantei de vara, dar si sa ai parte de o experienta culturala si turistica de neuitat in Statele Unite, poti pune intrebari si afla mai multe detalii de la Mihail Seroka, specialist in programul Summer Work and Travel.

Lasa intrebarea ta intr-un comentariu la finalul acestui articol, iar vice consulul Ambasadei SUA la Bucuresti iti va raspunde. Pentru a putea posta o intrebare trebuie sa aveti cont pe Ziare.com si sa va logati.

Daca vreti sa stiti cand primiti raspuns de la oficialul Ambasadei SUA la Bucuresti bifati optiunea "Vreau sa fiu instiintat prin e-mail cand am un raspuns la comentariu" inainte de a adauga comentariul dumneavoastra.

Pentru coerenta discutiilor, va rugam sa nu adresati intrebari care au mai fost postate si care au primit deja raspuns. De asemenea, va rugam sa nu adresati intrebari ca raspuns la alte comentarii existente pe site, acestea urmand a fi considerate ca nu au legatura cu subiectul.

Cine raspunde intrebarilor voastre

Mihail Seroka este absolvent al Florida State University si al Cornell University. Inainte de a lucra pentru Departamentul de Stat, Mihail Seroka a fost consultant de afaceri in Republica Moldova, organizator in domeniul sindical in New York City si ofiter pentru relatii internationale in Washington DC. (L.H.)

Citeste si:
Ambasada SUA din România a anulat toate programările pentru vizele de turism și afaceri: "Vom continua să acceptăm programări în regim de urgență"
Ambasada SUA din România a anulat toate programările pentru vizele de turism și afaceri: "Vom continua să acceptăm programări în regim de urgență"
Ambasada SUA de la București a anunțat joi, 14 octombrie, că toate programările pentru vizele de turism și afaceri se vor anula pe termen nelimitat. Motivul invocat de autoritățile...
MRU prevestește prăbușirea PNL: „Carnavalul politic din ultimele trei luni se vede în scăderea dramatică în sondaje”
MRU prevestește prăbușirea PNL: „Carnavalul politic din ultimele trei luni se vede în scăderea dramatică în sondaje”
Fostul premier și fost șef al SIE, Mihai Răzvan Ungureanu, a vorbit public despre actuala criză politică din România precum și despre situația pandemică. Acesta e de părere că...
Sursa: Ziare.com