Alerta cu bomba pe Aeroportul din Timisoara

Sambata, 27 Martie 2010, ora 21:31
1001 citiri
Alerta cu bomba pe Aeroportul din Timisoara
Foto: Antena 3

La o saptamana dupa alerta cu bomba ce s-a dovedit a fi falsa, pe aeroportul international Traian Vuia, o alta a iscat emotii sambata seara, cand cineva a sunat la 112 anuntand prezenta unei bombe in aerogara.

Amenintare cu bomba pe aeroportul Timisoara (Video)

Mesajul a fost lapidar, "Bomba in aerogara", persoana cu voce tanara, care sunase de la un telefon public, inchizand imediat, conform Realitatea TV. Apelul, care a durat doar cateva secunde, a fost primit dupa orele 20:00.

In acest moment, la fata locului se afla 4 echipaje, printre care si o Ambulanta si un echipaj de pirotehnisti. Conducerea aeroportului nu a putut fi contactata, insa prefectul de Timis, Mircea Bacala, a afirmat ca alarma nu este reala.

Si Mihai Benca, din partea ISU Banat, a declarat, la Antena 3, ca probabil este vorba despre o alarma falsa, avand in vedere ca barbatul care a sunat la 112 parea in stare de ebrietate.

Adjunctul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Banat, Lucian Mihoc, a declarat, sambata seara, ca autoritatile au intervenit conform procedurilor, desi banuiesc ca este vorba despre o alarma falsa pentru ca apelul la serviciul 112 a fost scurt si foarte neclar.

"Am fost anuntati la ora 20:36 ca o persoana a sunat la Serviciul 112 de la un telefon public din zona Circumvalatiunii, din Timisoara, si a spus, foarte scurt, ca pe aeroport este o bomba. Indiferent ca este o alarma falsa sau nu, noi am intervenit conform procedurilor si am trimis trei autospeciale cu apa si spuma. De asemenea, au mai intervenit si jandarmi si politisti. Nu stim zona exacta la care a facut referire apelul, dar nu este vorba despre bombe in avioane", a declarat pentru mediafax Lucian Mihoc.

Din fericire, orarul curselor nu a avut de suferit, la ora respectiva nefiind programate decolari sau aterizari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#alerta bomba Timisoara, #falsa alerta bomba aeroport, #bomba aeroport Timisoara, #bomba autogara Timisoara , #frauda