Barbatul ucis la Teleorman nu a murit in urma unui incident de aviatie

Duminica, 08 Iunie 2008, ora 15:45
2208 citiri
Barbatul ucis la Teleorman nu a murit in urma unui incident de aviatie

In cazul accidentului din Teleorman nu s-a ajuns la o concluzie, dar vom lasa Procuratura sa se ocupe de caz pentru ca nu este un incident de aviatie, a declarat directorul Directiei Investigatii Transport Aerian din cadrul Ministerului Transporturilor (MT), Mircea Ciuca.

"Pentru a efectua operatiunile, elicopterul trebuie sa zboare la trei - cinci metri deasupra solului, iar pentru a lovi un om la mai putin de doi metri. Este foarte greu sa credem ca s-a intamplat asa ceva, mai ales ca acolo culturile de rapita si grau au peste un metru inaltime. Nu s-a ajuns inca la o concluzie in acest caz, dar probabil vom lasa Procuratura Teleorman sa isi urmeze ancheta pentru ca acesta nu este un incident de aviatie. Comisia noastra a verificat elicopterul si nu a gasit niciun fel de probleme tehnice", a declarat Ciuca, pentru NewsIn.

Potrivit acestuia, elicopterul nu a aterizat pe camp, ci numai intr-un punct de alimentare.

"Pilotul si mecanicul elicopterului au fost audiati si au declarat ca nu au aterizat pe camp, ci numai intr-un punct de alimentare care nu avea nicio legatura cu locul unde a fost gasit barbatul. Acestia au declarat ca au vazut grupul de muncitori, dar ca si-au continuat activitatea in alta parte. Nu exista martori in acest caz, iar Procuratura Teleorman a analizat elicopterul, dar nu a gasit urme ale loviturii pe elice", a afirmat directorul Directiei Investigatii Transport Aerian din MT.

Potrivit Realitatea TV, barbatul avea 68 de ani si era inginer agricol. Conform purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Teleorman, Adrian Ilicea, a declarat ca elicopterul efectua lucrari de erbicidare la mica distanta de sol. Elicopterul utilitar apartine unei firme din Ploiesti.

Ambulanță lovită de tramvai în București: Transporta un bolnav din Călărași la spitalul Floreasca
Ambulanță lovită de tramvai în București: Transporta un bolnav din Călărași la spitalul Floreasca
Un accident în care au fost implicate o ambulanță și un tramvai a avut loc miercuri, 24 aprilie, în București. Ambulanța transporta un pacient de la spitalul din Călărași la spitalul...
Un tânăr de 18 ani din Teleorman a fost arestat preventiv pentru viol. Victima are 67 de ani
Un tânăr de 18 ani din Teleorman a fost arestat preventiv pentru viol. Victima are 67 de ani
Poliția a anunțat că un tânăr în vârstă de 18 ani din judeţul Teleorman a fost reţinut şi apoi arestat preventiv sub acuzaţiile de viol şi violare de domiciliu. El a mers la...
#accident, #incident, #aviatic, #Teleorman, #Mircea Ciuca , #frauda