Bataie la scoala: profesoara versus politist

Luni, 15 Februarie 2010, ora 16:54
13441 citiri
Bataie la scoala: profesoara versus politist
Foto: Antena3

O profesoara din localitatea Sanpaul, judetul Mures, s-a ales cu doras penal dupa ce a palmuit vineri un politist, care venise sa verifice acuzatiile conform carora femeia era agresiva cu celelalte cadre didactice.

In urma unei discutii mai aprinse, cei doi reprezentanti ai institutiiilor statului nu s-au sfiit sa isi imparta palme in fata copiilor de la scoala din Sanpaul, anunta Antena 3.

Politistul venise sa verifice plangerile depuse de mai multi parinti care au acuzat-o pe profesoara ca este agresiva cu celelalte cadre didactice, dar si cu copiii din scoala.

Purtatorul de cuvant al IPJ Mures, Livia Popa, a declarat, luni, pentru NewsIn, ca politistii au deschis un dosar penal unei profesoare din Sanpaul care a palmuit un politist. Agentul, la randul lui, a ripostat si i-a dat doua palme cadrului didactic.

"A fost o altercatie intre profesoara si o colega, apoi, cand politistul a intervenit, aceasta l-a lovit si pe el, dar si pe un ziarist si operator. Este cercetata pentru ultraj, ultraj contra bunelor moravuri si, daca ziaristii depun plangere, si pentru lovituri si alte violente. La politist a fost un gest reflex de autoaparare", a declarat Livia Popa.

Conflictul a izbucnit vineri, la scoala din comuna Sanpaul si a continuat la unitatea scolara si luni.

Inspectoratul Scolar Mures a decis, de asemenea, sa inceapa o ancheta in acest caz.

"Maine (marti- nota red), doi inspectori se vor deplasa in Sanpaul sa verifice cum au decurs lucrurile. De asemenea, voi avea o discutie cu primarul din localitate si cu reprezentantii parintilor deoarece situatia s-a tensionat foarte mult. In Consiliul de Administratie, miercuri, vom decide daca si ce masura disciplinara luam", a declarat, luni, pentru NewsIn, Dumitru Matei, inspectorul general al ISJ Mures.

In urma incidentului, profesoara s-a aparat si a spus ca a fost vorba despre discriminare si ca totul a fost un plan pus la cale impotriva ei.

I.U.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#profesoara palmuita jandarm , #frauda