Brandul Dracula ar putea fi preluat de Paul-Loup Sulitzer

Luni, 16 Iulie 2007, ora 13:43
1749 citiri
Brandul Dracula ar putea fi preluat de Paul-Loup Sulitzer

Senatorul PLD, Nicolae Vlad Popa, atrage atentia ca omul de afaceri Paul-Loup Sulitzer ar putea prelua, pana la sfarsitul lunii iulie, brandul Dracula. Potrivit lui Popa, un "imputernicit" al lui Aristotel Cancescu, Toma Dobrogeanu, consilier judetean independent si membru in comisia de negociere pentru asocierea cu Paul-Loup Sulitzer, a anuntat deja semnarea unui protocol de asociere cu omul de afaceri francez.

Sulitzer sustine ca prin utilizarea marcii Dracula va aduce beneficii imaginii Brasovului, insa nu a putut sa ofere presei o estimare a veniturilor ce vor fi obtinute in primul an de activitate.

Paul-Loup Sulitzer doreste ca asocierea cu CJ Brasov sa se realizeze prin firma Draco Carpat SRL, in conducerea careia se afla si Razvan Theodorescu, fost ministru al Culturii.

Theodorescu a garantat pentru seriozitatea omului de afaceri francez, in conditiile in care Sulitzer este cercetat in tara sa pentru trafic de arme si spalare de bani. De asemenea, are o condamnare pentru frauda fiscala.

Consiliul local Brasov va trebui sa plateasca inregistrarea internationala a brandului Dracula, urmand sa aloce 2% din fondurile necesare parteneriatului cu omul de afaceri francez. Toma Dobrogeanu afirma ca 20% din incasari vor reveni Consiliului.

Citește și:
Circar de meserie. Cum a făcut George Simion un hobby din a da buzna în instituții
Circar de meserie. Cum a făcut George Simion un hobby din a da buzna în instituții
George Simion, liderul AUR, a ajuns din nou în centrul atenției luni, 5 decembrie, după ce a dat buzna în Ministerul Energiei și a sabotat conferința de presă anunțată de Virgil Popescu....
Cum au jucat PSD și UDMR la dublu pe tema „taxei pe soare”
Cum au jucat PSD și UDMR la dublu pe tema „taxei pe soare”
În toiul votului pentru aderarea la Schengen, coaliția de guvernare este cuprinsă de noi tensiuni după ce ministrul Energiei a prezentat un OUG despre care opoziția a spus că ar fi o „taxă...