Brasov: Barbatul cautat pentru trafic de droguri s-a predat

Sambata, 01 August 2009, ora 16:37
1647 citiri
Brasov: Barbatul cautat pentru trafic de droguri s-a predat
Foto: Realitatea TV

Barbatul din Brasov cautat pentru trafic de droguri s-a predat.

El a scapat joi in timpul unui flagrant, iar politistii l-au cautat timp de 48 de ore, informeaza Realitatea TV.

Infractorii au reusit sa fuga cu masina si au condus pana la poalele muntelui Tampa unde au abandonat-o si au fugit in padure.

Unul dintre tineri a fost prins joi si arestat preventiv pentru 15 zile. In autoturismul celor doi au fost gasite 800 de grame de hasis.

Tanarul retinut joi, Bogdan Victor, are 21 de ani si este student la Facultatea de Managementul Industriei la Universitatea "Al.Ioan Cuza" din Iasi, si a declarat in fata instantei ca a venit la Brasov pentru a se distra. Avocatul acestuia, Sorin Puiu, a declarat ca Bogdan Victor este consumator ocazional de droguri, "fumand" doar atunci cand mergea la discoteca.

Tanarul a povestit in fata instantei ca a venit la Brasov cu un prieten, sa se distreze, aici cunoscandu-l pe cel de-al doilea suspect. Prietenul lui Bogdan ar fi primit un telefon, miercuri seara, de la mama sa, care-i cerea sa se intoarca de urgenta acasa. Bogdan, impreuna cu noul sau prieten, Alexandru, l-a dus la Vaslui, intorcandu-se la Brasov joi dimineata, masina apartinand tatalui tanarului din Vaslui.

Bogdan a povestit cum au poposit la un prieten al brasoveanului, in apartamentul caruia a fost lasat pentru mai multe ore. Bogdan a mai povestit cum, la intoarcere, la intrarea in masina, a vazut pe bancheta din spate un rucsac, iar cand a intrebat unde merg, i s-a raspuns ca merg sa faca rost de bani. Tinerii au ajuns in Livada Postei, unde s-a desfasurat apoi flagrantul Politiei.

Dupa ce au fugit impreuna din parcarea magazinului universal din centrul orasului, Bogdan s-a oprit, pentru ca, spune avocatul sau, si-a dat seama ca oricum va fi prins si a asteptat sa fie retinut de politisti.

Tanarul a mai povestit ca a fost intrebat, la un moment dat, de catre Alexandru daca este interesat de niste hasis, iar la intrebarea lui cu privire la sursa de unde vine drogul, acesta i-a spus ca de la Targul-Secuiesc.

Avocatul lui Bogdan Victor a declarat recurs impotriva arestarii preventive a clientului sau, recursul urmand a se judeca, cel mai probabil, luni.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#suspect tragic droguri Brasov, #traficant droguri predat, #barbat trafic droguri arestat , #frauda