Bucuresti: O retea de traficanti de droguri de mare risc, anihilata

Vineri, 18 Septembrie 2009, ora 16:20
1378 citiri
Bucuresti: O retea de traficanti de droguri de mare risc, anihilata
Foto arhiva

Politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti - Serviciul Antidrog, sub coordonarea procurorilor, au reusit anihilarea unei retele organizate care distribuia droguri de mare risc, cocaina si metadona, in Capitala si in Giurgiu.

"Din investigatiile comune s-a stabilit ca membrii retelei fac parte din doua clanuri cunoscute in lumea interlopa din Bucuresti si imprejurimi cu preocupari pe linia traficului de droguri, santaj, camatarie si infractiuni de violenta.

Din cercetarile efectuate de politisti si procurori s-a stabilit faptul ca membrii retelei distribuiau drogurile in special in zona centrala a Capitalei. In cauza, a fost probata activitatea infractionala a sapte persoane, cu varste cuprinse 21 si 39 de ani, din Giurgiu si Bucuresti", potrivit unui comunicat al Politiei Romane remis, vineri, Ziare.com.

Traficantii de droguri au fost condusi, vineri, la sediul D.I.I.C.O.T - Serviciul Teritorial Bucuresti pentru cercetari.

In urma a cinci perchezitii facute, joi, la domiciliile lui N.G de 42 de ani, G.F de 32 de ani, R.M de 39 de ani, N.I de 22 de ani si C.T de 21 de ani, pe numele celor cinci au fost emise mandate de arestare preventiva pentru savarsirea infractiunilor de trafic de droguri de mare risc si pentru constituire a unui grup infractional organizat.

Cei cinci colaborau cu o alta grupare de interlopi, din Giurgiu, ai carei lideri, E.C. de 38 de ani si G.T, de 35 de ani, au fost retinuti pe 18 iunie in urma "activitatile specifice complexe desfasurate de politisti si procurori in cadrul Operatiunii 'V I E N A', care au durat aproximativ zece luni. Ulterior, cei doi au fost arestati", se arata in comunicat.

La perchezitii si in cadrul activitatilor specifice au fost gasite si ridicate pentru cercetari aproximativ 50 de grame de cocaina, 40 de comprimate ecstasy, 10 comprimate de 2-CB, 10 comprimate de tramadol, suma de 3.100 de lei, despre care exista informatii ca provine din traficul de droguri, si materiale folosite la ambalarea si consumul drogurilor, existand suspiciuni ca sunt purtatoare de urme ale acestor substante.

Politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti continua activitatile specifice pentru identificarea si tragerea la raspundere a tuturor membrilor retelei, precum si pentru probarea intregii activitati infractionale. (A.T.)

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#retea organizata droguri Bucuresti Giurgiu, #DIICOT Antidrog droguri cocaina metadona , #frauda