Ziare.com

Campanie antibecalizare - refuzata de jurnalisti

Sambata, 07 Octombrie 2006, ora 08:29

   

Campanie antibecalizare - refuzata de jurnalisti
Un ONG numit Asociatia Consumatorilor de Media, condus de Horea Badau, jurnalist la randul sau, a lansat o campanie impotriva aparitiei in emisiuni televizate a lui Gigi Becali, anunta Evenimentul Zilei. Printre cei care s-au declarat impotriva unei asemenea initiative sau nedumeriti de ea s-au numarat Mihai Tatuluici (RTV), Lucian Mandruta (A1, Dilema), Radu Moraru (B1TV) si politicienii Cristian Boureanu si Raluca Turcan.Presedintele PNG, Gigi Becali, a declarat pentru EVZ ca, daca ar fi fost invitat la aceasta dezbatere, ar fi mers. Despre initiativa, Becali a raspuns ca, daca cineva nu vrea sa-l vada, poate sa schimbe canalul. Horea Badau sustine ca va continua campania, in ciuda semnalelor negative primite pana acum.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 4027 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
18 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Ce avetzi ma' cu ......Jiji ???

Da-tzi in Jiji,da-tzi in romania,in balcani ,in 'Ieuropa.......la urma urmei!! Da-tzi in partea dreapta a....se'curitatzii(poate unii dintre voi nici nu stiu ca ezista),da-tzi in natzionalismul fara creer ,sau in legionarismul vopsit in......roshu' ,sau in idealul oricarui roman incult care vede in Jiji ,ceea ce ar vrea si el .....sa fie !! De ce sa nu traiasca si cea mai ciudata si cretina forma de.....intolerantza ??? E totushi foarte reprezentativ pentru acest popor in deruta !! Cat are in ....."sondaje" ?? 20-30 % ??Sau 2-3% ??Sau poate pe fiecare creon' care face socoata,sa infipt o bancnota ,ca pe arcushu' lautarului ???

 

Becali

Scoateti mai imbecilul asta de pe ecrane! E doar un mic analfabet! Sau mai bine intrebati-l cum a ajuns la primul milion.... E rusinea Romaniei!

BOU(reanu) si TZURCA(n) apreciaza incultura,marlania si mojicia ...

Daca asa gandesc cei doi : BOU(reanu) si TZURCA(n) atunci cum sa iau drept bune criticile pe care cu atata osardie(care le-a adus si excluderea din partid) le aduc conducerii PNL ?
Ca maine ii vedem membri PNG condus de "george" becali , ca gigi nu-l mai satisface in maretia lui...
Iar ziaristii care se opun initiativei ar trebui trimisi la becali sa-i faca si pe ei prosti si tampiti cum si-a permis sa-i catalogheze mojicul cioban pe cativa dintre confratii lor (in special de sex feminin).

DA DOAMNE ROMANULUI MINTEA CEA DE PE URMA !

 

NEDUMERIRI si ÎNTREBĂRI INCITANTE.... în prag de 2007

"Istoricul recent " STOIENESCU contestat de "istoricul măgurenist" Pelin (de origine evreu - ATENTIE NU SÎNT ANTISEMIT si respect VALORILE CULTURALE DATE DE-A LUNGUL ISTORIEI PĂMÎNTULUI DE POPORUL ALES ! TOATĂ ADMIRATIA!) dar ce urmăreste evreu STOIENESCU (antitărănist declarat)," gheseftul "sau a€œadevărul istoric a€œ cu FUNDATIA ISTORICĂ BECALI ,marcă-nregistrată?

Stoienescu ce istorie recentă ne va prezenta ?

Acea comunicare a€œistorică a€, de la ANTENA3, cînd i se destăinuia domnului Ion Cristoiu ,că el este plin de admiratie fată de SORIN OVIDIU VÎNTU (devalizator Bancorex) ,care trîntea TIR-uri după TIR-uri după revolutie cu tigări străine profitînd de VAMA liberalizată de ILESCU ,dar si fată de DINU PATRICIU (si el devalizator Bancorex) care a fost UN ACTOR GRĂBIT si si-a infintat SOCIETATE COMERCIALĂ înainte de celebra lege , 31-ROMAN -si care a vut SRL numărul 1din OPIS-ul REPUBLICAN ROMÂN,- acea comunicare este SÎMBURELE ISTORIEI CE VA URMA ?
O istorie recentă cu , care ne-a familiarizat domnul Ion Ilici iliescu cu O REVOLUTIE CU TERORISTI din care TEORISTII au LIPSIT CU DESĂVÎRSIRE, tot asa istoricul STOIENESCU ne va prezenta un SISTEM MAFIOT fără MAFIOTI?

Domnul scriitor si documentarist- concurent al documentaristului Pellin -care a fost recrutat de SECU în vremurile CEAUSISTE în calitate de inginer TCM-ist , ce istorie recentă a lui ANTONESCU ne va prezenta dînsul si dînsul fiind întîmplător ,evreu ,dar fiind coleg cu repurtatul istoric ceausist domnul Buzatu - care se stie e un fan ANTONESCU- care se pare a avut NU STIU CE CU EVREII (vezi cele 5 KG de săpun făcute din grăsime de evreu autentic descoperite de a€œistoricia€ la unicul monument din cimitirul evreiesc din DOROHOI în amintirea holocastului din TRANSNISTRIA si care după deshumare s-a constatat că au fost expediate expediate din GERMANIA ), astfel de istorii a€œincitante a€ne va oferii FUNDATIA ISTORICĂ BECALI??+

Domnul Stoienescu un a€žaltfel a€œde scriitor de "istorii recente "decît domnul Marius Oprea , l-a persiflat pe venerabilul istoric Neagu Giuvara , un macedonean cu vechime , sosit pe aceste meleaguri de 250 de ani ,presupun înaintea a€œrecentei a€familii Becali , altfel onorabilă ca si a familia domnului Stoienescu -cu remarca că tatăl domnului Stoienescu a luptat ca si tatăl onorabil al domnului Vadim în RĂZBOIUL DE ÎNTREGIRE al neamului-care s-a mirat cum de SPONSORII de tip BECALI n-au sponsorizat istorici RECUNOSCUTI de OCCIDENT ca un PAPACOSTEA(Universitatea Bucuresti) sau un VOROVEI(Universitatea Iasi) ori alti istorici denumiti ca domnul Florin CONSTANTINIU (Membru corespondent al Academiei Române.), ce vrea administratorul FUNDATIEI DE ISTORIE PRIVATĂ un adevăr becalian călare pe calul , Mihai Viteazu , ca pe calul al lui Caligula,CONSULUL INCITATUS?


a€žSă fie Caligula un scenariu perfid al postistoriei ? (un model de viitor PRESEDEINTE , BECALI al ROMÂNIEI VIITOARE care si-a tras ISTORICI cu ISTORIE CU TOT si pe cale de a deveni UN ZEU ce pogoară din HELICOPTER ?)

CITĂM din ISTORIA unor forumisti pasionati de istorie :
a€žCaligula al a manifestat tendinte despotice, incercand sa instaureze o monarhie de tip elenistic. A adus din Grecia statui celebre carora le-a taiat capetele si le-a inlocuit cu al sau, comportament care i-a facut pe contemporanii lui sa-l considere bolnav. A vrut sa-si aseze statuia chiar si in templul din Ierusalim, ceea ce a dus la izbucnirea unei puternice rascoale in Iudeea. Caligula[a€¦.]Caligula, care aratase initial un mare respect senatului roman, a inceput in curand sa-i dea ordine si sa pretinda din partea lui o supunere de tip oriental. Se spune ca isi intindea piciorul pentru a fi sarutat de senatori, iar acestia ii multumeau pentru onoarea pe care le-o facea. Imparatul admira Egiptul si moravurile sale si le-a introdus pe scara larga la Roma; isi dorea sa fie adorat ca un zeu, [a€¦.]Caligula a subventionat multi actori, el insusi declamand si dansand in particular; pentru a face rost de spectatori, ii convoca pe sefii senatului de parca ar fi avut de dezbatut probleme capitale, apoi le prezenta realizarile lui de artist ambulant. Din varful bazilicii Iulia, lui Caligula ii placea sa arunce monede de aur si de argint; nimic nu-l amuza mai mult decat privelistea incaierarilor care se iscau in multime pentru a pune mana pe bani. In timpul curselor de care, era atat de pasionat de echipa a€žverzilora€, incat daruia sume fabuloase campionilor lor. Pentru calul sau, Incitatus, a construit un grajd din marmura cu iesle din fildes. Isi invita calul la cina si l-a propus drept candidat la consulat.

(Cpoyright forumist I BOTIS
ibotis@...)


PS O REPLICĂ pt.domnule Val:

eu iubesc cu adevărat si teatrul absurdului al lui Eugen Ionesco si piesa de teatru a€žCaligula "a părintelui EXISTENTIALISMULUI ,Albert Camus si iubesc mai degrabă istoria FORUMISTILOR decît istoria MANIPULATORILOR de tip STOIENESCU care vor să împace GHESEFTUL cu ADEVĂRUL ISTORIC si să LAUDE BECALUL ca prototip kitsch MIHAI VITEZU si în loc de ... ISTORIE să ne trezim în ANECDOTICĂ ...si HILARITATE .

 

Istorie pro Romania si anti Romania scrisa de evrei???

{"Istoricul recent " STOIENESCU contestat de "istoricul măgurenist" Pelin (de origine evreu - ATENTIE NU SÎNT ANTISEMIT si respect VALORILE CULTURALE DATE DE-A LUNGUL ISTORIEI PĂMÎNTULUI DE POPORUL ALES ! TOATĂ ADMIRATIA!) dar ce urmăreste evreu STOIENESCU (antitărănist declarat)," gheseftul "sau a€œadevărul istoric a€œ cu FUNDATIA ISTORICĂ BECALI ,marcă-nregistrată?}
Aiurea de tot, evreii sa-si mai vada de alte treburi iar romanii sa-si scrie istoria singuri. Si ce treaba are Dorohoiul cu sapunul nemtesc??

Domnule ION la DOROHOI a fost o tevatură întregă cu EVERII ROMÂNI care plîngeu în hohote lîngă românii simplii PE EVREI

SĂPUN în TRANSNISTRIA ca apoi din investigatiile presei (Ev.Zi..)să se descopere că acea cutie cu cinci kg de săpun fabricat din grăsinme de evreu veritabil avea iscriptia scrisă-n nemteste si fusese expediat din GERMANIA nu din TRANSNISTRIA si că dacă asta era adevărul SĂPUNULUI EXPUS LA MUZEUL HOLOCAUSTULUI ,everi pămînteni din GERMANIA trebuiau să-i facă MONUMENT într-o localitate de-a lui FRIT nu în ROMÎNIA într-o localitate de-a lui Ion ....

Becali e o rusine pt. Romania

Sunt stelist de pe vremea cand in Ghencea jucau nu numai fotbalisti valorosi,dar si oameni de caracter:Sames,M.Raducanu incredibil faptul ca un om ca Becali ,implicat in nenumarate anchete penale(aproape toate ''afacerile '' sale sunt puse sub semnul intrebarii de absolut TOTI gazetarii care se ocupa de investigatii) ,indiferent de cine este la guvernare reuseste sa scape basma curata .M-am bucurat ca nu a fost invitat la aniversarea de 20 de ani de la victoria de la Sevilla,semn ca mai sunt oameni decenti pe lumea asta.Cu toate ca nu cunoaste limba romana apare pe toate posturile TV ,fara nicio rusine si isi bate joc de limba noastra,nereusind sa lege doua fraze coerent.Din nenorocire am avut nesansa ,prin natura serviciului,sa-l cunosc de aproape.E un om penibil!!!Sper ca stelistii adevarati sa ma inteleaga ,e de neconceput ca un asemenea individ sa terfeleasca imaginea Stelei,antrenand imaginea clubului pentru a ajunge in combinatii cu cei de la putere pentru a scapa de puscarie .Ce om cinstit e cautat de politie si procuratura,in ziua de azi?NICIUNUL!!!Ce politician face atatea greseli gramaticale?CHIAR SI CEI DE LA UDMR VORBESC MAI CORECT!!!!!!!!!!NU SE POATE ASA CEVA!!!!!!!

 

Ce l-as vedea la manat oi pe tarseul transhumantei!

Da de ce sa nu-i intenteze o campanie anti-personal BEcali? nu m-ar surprinde, pt.ca si-o cauta cu lumanarea:"Pai cine se ia ba da mine?!"
Acest Jorj se crede un don Vito, care crede ca e mare bishnitzar!el si cu familionu'lui!Las' ca n-o sa treaca mult si-l vom vedea cum se va strange latu' in jurul personei sale ingrate.
Las' Jiji ca-ti vine si tie randu', pana una alta te mai sacaie presa ;)

 

recunoastere

Cum sa fie ei de acord, cand acest Gigi e ,clar, o creatie a presei.Cum sa fie de acord cu un atare demers un Radu Moraru, care numai cu indivizi de facturi discutabile poate face emisiuni. El daca are in fata un om de calibru se intimideaza f.f.tare. In schimb, cum apare unul cel mult egal cu el(la minte) devine volubil, chiar jucaus si convins ca a mai inregistrat un succes-ma rog, asa cum intelege capsorul lui aceasta , de altfel, complicata notiune.

 

nedreptate

Care este problema? ... de ce toata lumea zice de Becali ca este analfabet? Chestie prosteasca. Este un om care a facut avere, nu are multa carte dar poate are mult simt practic. Nu stiu daca ar fi bun de presedinte dar pe un post de ministru l-as pune. Multe din donatiile si lucrurile bune care le-a facut au fost poate pentru imagine dar unele sigur nu. Oare s-au speriat guvernanatii ca un singur om a reusit sa faca mai multe decat un guvern? si au asmutit toti cateii din presa pe el? Asta e lasitate si analfabetism!

DE CE AVEM NEVOIE DE BACALI ?

Romania are nevoie de mult mai multi Becali decat acesta.In mai bine de 16 ani, sa demonstrat clar ca intelectualitatea romana este de tot rahatul , asa ca 1000 de Becali ar face cat cele 2 milioane de universitari produsi de universitatlile romane in ultimi 40 de ani.
Intelectualii romani sunt un ZERO. Sunt cei care au produs romaniei mai multe daune materiale si morale, dact al 2 lea razboi mondial.
Alexandru Ioan Cuza a reusit sa faca o unire in cea mai mare parte cu analfabeti,iliescu a reusit sa ruineze romania doar cu intelectuali.

INTELECT AI ROMANIEI

SPANZURATI-VA DACA VRETI SA FACETI UN FAVOR COPIILOR VOSTRI !

ATI RUINAT O TARA,ATI RUINAT VIITORUL COPIILOR VOSTRI !

ATI AJUTAT PE ILIESCU PRIN LASITATEA VOASTRA SA TRANSFORMATI TARA INTR-O RUINA !

PRIN NEIMPLICAREA VOASTRA IN INTERESELE NATIUNII, ATI TRANSFORMAT COPII VOSTRI IN SCLAVI AI EUROPEI !

NU UITATI :
BECALI ESTE UN BUN CETATEAN,ESTE PATRIOT si BUN ORTODOX.

INTELECTUALI sau PLEAVA NATIUNII,GREU VA IMPACATI CU GANDUL CA UN ANALFABET CA GIGI BECALI, POATE FACE CEVA PENTRU NATIUNE,MAI BUN DECAT VOI.

INTELECTUALI AI ROMANIEI, IMPUSCATI-VA ,VREM SA NE REFACEM TARA, IAR CU VOI NU SE POATE !

 

PATRIOT ! ? este GIGI,dar SARKIZIAN de aici casunt multi IL DEPASESTE pe gigi

Tot ce era de spus a spus acest armean net superior decat orice roman prin aceea ca a pus degetele LUI toate pe ranile Romaniei ca au fost multe si si tare dureroase pentru romanul de rand. DACA ACEI CE SE VAD INTELECTUALI I-SI PUNEAU INTELECTUL LOR LA LUCRU ILESCU CARE A ATACT CAPITALA MAI RAU DECAT HOARDELE BARBARE,EI INTELECTUALI NU-L RASPLATEAU CU 2 1/2 MANDATE DE PRESEDINTE fiindca le-a vfost tare drag acest alt intelectual ILIESCU, FIUL LUI ALEXANDRU ILIESCU , impuscat de Gheorghiu dej dupa 23 aug 44 fiindeca i-i spiona in puscarie si apoi turna la lipoveanul DIN ZEBIL - TULCEA seful politiei capitalei care nu l-a impuscat imediat cand s-a intors dela MOSCOVA unde a vandut TRANSILVANIA lui Bella khun ,Moldova lui STALIN, si DOBROGEA lui GH Dimitroff compatriot cu mama lui ION ILIESCU [sotia lui Alexandru ] caldarareasa din Bulgaria , si astfel COMITAGIUL GH Dimitro seful INTERNATIONALEI comuniste ia placut sa-i procure lui Alexandru pasaport pt MOSCOVA via BERLIN Dar MORUZOV din ZEBIL L-A GASIT SI LA ASEZAT LANGA GH DEJ,iar acesta i-a facut ce ar fi facut MORUZOV daca nu accepta targul, Aceasta este pe departe biografia lui ILIESCU. TATAL sau a vrut sa dISTRUGA toata ROMANIA iar fiul CAPITALA direct prin asalt si agresiune barbara, iar tara oferita lui de INTELECTUALI LUI PESTE DISTRUSA IN TIMP prin jaf si furt de privatizare, cu mana dreapta Nastase , un altu cu sange de PUNGEABI [tigan}

afara cu Becali, acest legionar netratabil, din politica

este egal cu zero la politica, cat despre istorie........Ca om imi place, a construit case pentru oamenii aceia deznadajduiti, insa in rest.......Nu mai vorbesc.. Am spus tot ce aveam pe suflet. Sper ca este suficient.

 

Gigi

Bekali,este o persoana contraveersata pentru ce spune si ce face.Mai curand comica.Mai curand as zice ca Vadim Tudor,sa nu mai apara pe ecrane,deoarece omul nu este in toate mintile si ordinar pe deasupra.

 

mr

Cred ca e o mare eroare sa mai incerce cineva sa puna piedici exprimarii libere a tuturor romanilor,indiferent de cum se numesc acestia.Ce au cu Gigi Becali?Pt mine,el e un personaj extrem de pitoresc,un om simplu care a reusit ceva in viata prin mijloace proprii,si vrea sa creasca in continuare..Pe deasupra are si bunul simt de a imparti cu altii din avutul sau.Pe cine deranjeaza ca spune exact ceea ce gandeste?Jos labele de pe el snobi imbacsiti cu ifose "civilizationiste" si frica de vocea poporului..manipulatori abjecti cu pretentii de atotstiutori...Oare o sa va eliberati vreodata de microbul teribil al comunismului distrugator?Dati-i voie sa vorbeasca fiindca el spune in cinci cuvinte simple ceea ce voi nu reusiti sa cuprindeti in 7 pagini pline de balele limbajului vostru de lemn putred..Bineinteles ca mai are mult de invatat Gigi,insa el chiar vrea sa invete si sa faca,spre deosebire de voi..Nu sunt un fan al lui Becali,dar ma binedispun aparitiile lui(ca si ale lui Dinescu dealtfel)pe micile noastre ecrane.Ambii au calitatea de a vorbi simplu si cu har in acelasi timp,sunt persoane placute la vedere si nu au nici o retinere in a spune lucrurilor pe nume.Cui ii e frica?

 

"Ovidiule" sper ca nu esti "o statuie" pe care s-au ca'cat ....pasarile !!!

Ai jigni profund personalitatea reprezentata de.........statuie !! Cred ca ar trebui sa-tzi fie rushine,ca tocmai tu care portzi numele asta,promovezi incultura ,si manelismul politic !! Mai cred ca de "Miticii" astia de stil balcanic,nu vom scapa in veci !! Astia sunt un fel de ........"blestem" Caragialesc !! Ce mai rade de noi nea' Iancu' pe-acolo pe unde o fi "saracu" !! "Rasu'-plansu'.......c cum ar veni !!!

 

Respecr pt ovidiu,Sarkizian.....

Bine ati zis domnilor!!!!pai celora care au inca de-a face cu comunismul nu le plac cei ca Gigi!!!le e frica ca o sa-i intepe nebununul intr-o zi!!!!!
De ce nu a cerut o campanie anti Nastase!!!sau Ilici!!!!Bulangereli de ziarist parlit.....

 

pt.ovidiu si radoiu: analfabet la analfabet nu-si scoate ochii

incultilor , invatati intai sa scrieti corect ...

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor