Ce trebuie sa stii daca mergi la concertul sustinut de Madonna

Luni, 24 August 2009, ora 22:47
4204 citiri
Ce trebuie sa stii daca mergi la concertul sustinut de Madonna

Primarul Capitalei a anuntat, luni, ca in ziua concertului Madonnei, 26 august, autobuzele vor avea program prelungit, traficul rutier in Capitala fiind restrictionat in unele zone.

Sorin Oprescu a precizat, luni, ca la concertul sustinut de Madonna vor fi circa 4.000 de oameni de ordine. Evenimentul va aduna in zona circa 150.000 de persoane, dintre care 70.000 de spectatori platitori de bilete.

Concertul Madonna, primul al artistei in Romania, va avea loc miercuri, in Parcul Izvor si face parte din turneul mondial "Sticky and Sweet.

Traficul rutier in Capitala va fi inchis, miercuri, pe portiuni din Bd. Unirii, Splaiul Independentei, Bd. Libertatii, str. Izvor, Bd. Natiunile Unite, Calea Victoriei, Calea Plevnei, Bd. Schitu Magureanu si str. Dr. N. Staicovici, ceea ce va duce si la modificarea liniilor RATB, a precizat el.

Autobuzele vor circula pana la 2 noaptea

Primaria a mai anuntat ca se va permite accesul riveranilor catre domiciliu. Inchiderea traficului rutier va duce la modificari ale liniiilor RATB intre orele 17.00 - 24.00, urmand sa fie afectate liniile 104, 204, 123, 136 si 385.

Spectatorii care au bilete la concertul Madonnei nu trebuie sa

aiba asupra lor umbrele sau recipiente si ar fi bine sa vina la spectacol cu RATB-ul.

Primarul general Sorin Oprescu a declarat ca mijloacele de transport RATB vor circula pana la ora 2.00 noaptea si vor functiona cu masini suplimentare.

3 sau 4 filtre

Spectatorii vor fi nevoiti sa treaca prin trei - patru filtre pana vor ajunge la spectacol, intreaga zona de desfasurare a concertului fiind monitorizata video din mai multe locuri.

Autoritatile Capitalei recomanda ca spectatorii sa vina la spectacolul Madonnei cu mijloacele de transport in comun, nu cu masinile proprii, deoarece zona va fi inchisa circulatiei, iar locurile de parcare, deja putine, vor fi supraaglomerate.

Filtrele pentru accesul la concert vor incepe din Piata Unirii, Bulevardul Libertatii la intersectie cu Calea 13 Septembrie, Eroii Sanitari, jandarmii urmand a fi distribuiti in acest perimetru.

Bilete controlate de o firma specializata

Directorul E-Magic, Laura Coroianu, organizatorul concertului, a declarat la randul sau ca biletele vor fi controlate de o firma specializata. Accesul la spectacol va fi permis pana la ora 21.00, iar traficul va fi inchis in zona incepand cu ora 17.00.

Printre solicitarile Madonnei adresate organizatorilor se afla o camera speciala pentru masaj, o bucatarie proprie - pentru care au fost transportate cinci cuptoare industriale la care sa se asigure gatitul pentru intreaga sa echipa -, precum si o tona de gheata.

Organizatorul evenimentului se asteapta ca la concert sa participe peste 70.000 de persoane, biletele la spectacol continuand sa se vanda si in aceste zile.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Preşedintele Klaus Iohannis se teme cu privire la eventuale tensiuni în coaliția de guvernare PSD-PNL după ce partidele au decis să susțină candidați diferiți la primăria Capitalei în...
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Preşedintele PMP, Eugen Tomac, consideră că decizia coaliţiei PSD-PNL de a avea candidaţi separaţi la Primăria Capitalei reprezintă începutul „marii prăbuşiri a partidului unic”,...
#concert Madonna bilete, #masuri securitate concert Madonna, #orar prelungit RATB Madonna, #filtre securitate Madonna, #cereri speciale Madonna Romania , #frauda