Cioroianu, obligat sa plateasca 1.200 de lei pensie alimentara fiului sau

Marti, 16 Septembrie 2008, ora 12:16
1390 citiri
Cioroianu, obligat sa plateasca 1.200 de lei pensie alimentara fiului sau

Tribunalul Bucuresti a respins recursul lui Adrian Cioroianu impotriva sentintei Judecatoriei sectorului 3, prin care acesta este obligat sa plateasca o pensie alimentara de 1.200 de lei lunar, pentru fiul sau.

Magistratii Judecatoriei Sectorului 3 au decis, pe 1 mai, ca fostul ministru de Externe, Adrian Cioroianu, trebuie sa plateasca fiului sau o pensie alimentara de 12 milioane lei vechi, la cererea fostei sotii, cu 4 milioane mai mult decat cea pe care o plateste in prezent, informeaza NewsIn.

Avocatul lui Adrian Cioroianu a declarat, la un termen al procesului, ca fostul ministru era de acord sa plateasca o pensie alimentara mai mare, dar nu a acceptat suma de 20 de milioane de lei vechi ceruta de fosta sa sotie, Luminita Cioroianu.

Avocatul lui Cioroianu a depus la dosar inscrisuri care demonstreza faptul ca acesta a avut un venit lunar de 6.500 lei brut si ca nu a realizat alte venituri in afara de salariul de ministru.

La termenele anterioare, avocatul Cristian Sarbu a declarat, in fata instantei, ca ministrul a platit intotdeauna mai mult decat valoarea pensiei alimentare si, in plus, a lasat pe numele fiului sau apartamenul castigat in urma partajului de la divort.

"Este un lucru foarte dureros, pentru ca este si un copil la mijloc care va vedea aceste stiri cand mama lui face aceste lucruri si il cheama in instanta pe tatal lui, tocmai pentru niste obligatii pe care dansul si le-a indeplinit. Si mai mult decat atat, este un lucru foarte urat si nu stiu ce ii va spune peste cativa ani acestui copil", a mai declarat avocatul lui Adrian Cioroianu la iesirea din sala.

Mazăre a contestat decizia instanței de a-i refuza eliberarea condiționată. Peste câte luni poate reveni cu o nouă cerere
Mazăre a contestat decizia instanței de a-i refuza eliberarea condiționată. Peste câte luni poate reveni cu o nouă cerere
Fostul primar al Constanţei Radu Mazăre a contestat decizia Judecătoriei Sectorului 4 de respingere a liberării condiţionate. În cazul în care această hotărâre nu se va schimba la...
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
#pensie alimentara, #Adrian Cioroianu, #instanta , #frauda
Comentarii
P
Postasul cu pensia
rank 1
Mai bine sa nu-i spuna nimic . Nu ai ce spune despre nimic .