Clanul lui Bercea Mondialu a scapat de zeci de dosare penale

Marti, 02 Februarie 2010, ora 12:29
2725 citiri
Clanul lui Bercea Mondialu a scapat de zeci de dosare penale

Clanul lui Bercea Mondialu, proaspatul cumatru al lui Mircea Basescu, a incalcat in ultimii patru ani aproape tot Codul Penal.

Capetenia Bercea Mondialu, pe numele sau adevarat Anghel Sandu, si rudele lui apropiate au fost protagonistii a 37 de dosare penale. Totusi, clanul a scapat basma curata aproape de fiecare data. Au primit totusi cateva amenzi, informeaza Evenimentul Zilei.

Printre acuzatiile care li s-au adus in ultimii ani familiei cu care s-a inrudit Mircea Basescu se numara: spalare de bani, inselaciune, evaziune fiscala, returnari ilegale de TVA, dare de mita, tentativa de omor, viol, talharie, furt, distrugere, vatamari corporale, conducerea de autoturisme fara a poseda permis de conducere, in stare de ebrietate sau cu numere de inmatriculare false.

Mircea Basescu nu este singurul care a intrat in cercul "select" al Mondialilor. In cercul lor se regasesc si magistrati, politicieni si personaje-cheie din administratie.

Interlopul Bercea Mondialu s-a inrudit cu familia Basescu.

Sotia lui Mircea Basescu: Aoleu, astia-s d-aia cu fuste!.

Mircea Basescu: Bercea Mondialu m-a pacalit putin.

Printre cei care i-au botezat copiii lui Bercea Mondialu se numara Theodor Stolojan, Gabriel Diaconu - fost viceprimar in Slatina, si- Nicolae Gradinaru - fost prefect de Olt , dar si magistrati precum Maria Huza - fosta presedinta a Tribunalului Bucuresti, sau Gheorghe Brenciu - care a ocupat functia de prim-procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Olt, mai scrie EVZ.

Stolojan: Nu sunt nasul de botez al niciunui copil al lui Bercea Mondialu.

Si Traian Basescu l-a intalnit pe Bercea Mondialu, anul trecut in luna septembrie, la Festivalul Romilor. Cei doi au jucat o hora, iar Prima doamna a primit cadou de la bulibasa un "cocosel", medalion de aur traditional tiganesc.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Mircea Basescu Bercea Mondial, #Basescu botez Bercea Mondial, #Bercea Mondial dosare penale , #frauda