191,2 ani de inchisoare pentru clanul Camatarilor

Marti, 03 Februarie 2009, ora 17:47
3858 citiri
191,2 ani de inchisoare pentru clanul Camatarilor

Intreg clanul Camatarilor, format din 33 de membri, a primit in total, conform sentintei de marti a Tribunalului Bucuresti 191,2 ani de inchisoare.

Dintre toti membrii, doar unul a fost achitat de judecatori pentru lipsa de intentie, in timp ce Nutu Camataru a primit 13 ani, iar Sile 15 ani de inchisoare.

Sora Camatarilor, Angela Stoica, numita si Angela Camataru, a primit o pedeapsa de 12 ani rezultata, adica va efectua pedeapsa cea mai mare pentru ca mai fusese condamnata in alte dosare, informeaza NewsIn.

Constantin Stoica, zis Gulu, a primit o pedeapsa de 7 ani cu executare, in timp ce mama fratilor Camataru, Smaranda Stoica, a primit o pedeapsa de 3 ani de inchisoare cu suspendare sub supraveghere, cu o perioada de incercare de 7 ani.

Din totalul celor 34 de acuzati, o singura persoana a fost achitata, Violeta Molodetiu, magistratii considerand ca ea a savarsit faptele fara intentie. Majoritatea membrilor clanului au primit pedepse cuprinse intre 5 si 7 ani de inchisoare cu executare.

In 2007, procurorii DIICOT i-au trimis in judecata, intr-un nou dosar penal, pe fratii Vasile si Ion Balint, cunoscuti sub numele de Sile si Nutu Camataru, acuzandu-i ca, in perioada 2002 -2004, au initiat un grup infractional organizat.

Gruparea condusa de Nutu si Sile Camataru, structurata pe principiile unui grup criminal organizat, si-a extins sfera de influenta in cadrul lumii interlope a municipiului Bucuresti, avand pretentia sa obtina beneficii materiale de pe urma oricaror activitati infractionale care erau derulate de membrii gruparii sale ori de catre persoanele care ajungeau sa se afle sub controlul sau.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
Marcel Ciolacu trece peste regrete: ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Marcel Ciolacu trece peste regrete: ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei va fi validată de PSD săptămâna viitoare, în forurile statutare, a declarat marţi, 23 aprilie, liderul partidului, premierul Marcel Ciolacu....
#clanul Camataru condamnare, #Sile Camataru, #Nutu Camataru , #frauda