Asistenta maternala din Bistrita acuzat de omor, arestata preventiv

Vineri, 22 August 2008, ora 19:39
2548 citiri
Asistenta maternala din Bistrita acuzat de omor, arestata preventiv

Asistenta maternala din Bistrita, acuzata ca l-a maltratat pe copilul de patru ani pe care il avea in ingrijire, a fost arestata, vineri seara, de Tribunalul Bistrita-Nasaud, pentru 29 de zile, sub acuzatia de omor deosebit de grav.

Comisia pentru Protectia Drepturilor Copilului Bistrita-Nasaud a decis ca celalalt copil luat in ingrijire de asistenta maternala Marcela Fagarasanu sa fie dat unui alt asistent, unde acesta fusese dus inca de joi, relateaza NewsIn.

In ceea ce priveste copiii naturali ai femeii, comisia a decis ca baiatul de 16 ani al asistentei maternale sa fie incredintat bunicului din partea mamei. De asemenea, bunicul a semnat un angajament ca o va supraveghea si pe fata de 19 ani.

Directorul Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Drepturilor Copilului Bistrita-Nasaud, Marin Rus, a declarat, vineri, ca membri ai Corpului de Control al ANSPDC se afla in drum spre Bistrita, pentru a ancheta cazul.

Un copil de patru ani din Bristrita, aflat in grija unei asistente maternale, a murit in chinuri groaznice dupa ce a fost maltratat chiar de femeia care trebui sa-i fie ca o mama.

Micutul a fos ars cu tigara, avea o ureche taiata si organele genitale ciopartite cu foarfeca.

Cei care au descoperit copilul maltratat au fost medicii de la ambulanta.

Initial, femeia care il avea in grija a spus ca baiatul a murit fiindca a cazut de pe bicicleta, dar legistii au descoperit adevarata cauza a decesului: micutul a murit in urma ranilor.

Femeia mai avea acasa, in asistenta maternala, inca un copil in varsta de opt ani.

Peste 1 milion de români au consumat cel puţin o dată droguri. Avertismentul unui expert
Peste 1 milion de români au consumat cel puţin o dată droguri. Avertismentul unui expert
Numărul românilor care au încercat cel puţin o dată în viață drogurile se apropie de 1,5 milioane, o creştere cu circa 50% faţă de cel mai recent raport oficial, a declarat marți, 23...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#asistent, #maternal, #arest, #preventiv, #copil, #maltratat, #Bistrita , #frauda