Buzoian, acuzat ca si-a violat cele doua fiice

Joi, 15 Ianuarie 2009, ora 19:40
2375 citiri
Buzoian, acuzat ca si-a violat cele doua fiice
Foto arhiva

Un buzoian in varsta de 43 de ani este acuzat ca ar fi intretinut relatii sexuale cu doua dintre fiicele sale.

"Politistii buzoieni s-au prezentat astazi (joi n.red) la parchet cu propunerea de punere in miscare a actiunii penale si sesizarea instantei in vederea arestarii preventive pe numele unui barbat de 43 de ani din comuna Cislau, acuzat de incest", potrivit autoritatilor locale, citate de Amos News.

Barbatul de 43 de ani este suspectat ca, in perioada septembrie 2008 - 13 ianuarie 2009, prin constrangere, ar fi intretinut raporturi sexuale cu fiica sa in varsta de 17 ani.

Mai mult, suspectul este banuit si ca in ziua de Craciun, ar fi intretinut in acelasi mod raport sexual cu o alta fiica a sa, in varsta de 15 ani.

Totul a pornit dupa ce in seara zilei de 13 ianuarie 2008 un cetatean din comuna Cislau a sesizat, telefonic, lucratorii postului de politie ca o adolescenta in varsta de 17 ani a fost violata de tatal sau.

Imediat dupa primirea sesizarii, la fata locului s-a deplasat echipa operativa formata din politisti de investigatii criminale, specialist criminalist si agentii de la postul de politie.

Din primele verificari a rezultat ca fata locuia pe raza comunei Cislau impreuna cu tatal sau, in varsta de 43 de ani si cu alti patru frati minori.

Audierea minorelor s-a realizat in prezenta specialistilor Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Buzau, care au hotarat sa o interneze pe fata 17 ani intr-un centru de ocrotire.

Sora acesteia in varsta de 15 ani locuieste impreuna cu mama sa, intr-o comuna din judetul Prahova.

Parchetul de pe langa Judecatoria Patarlagele a confirmat inceperea urmaririi penale impotriva barbatului de 43 de ani sub aspectul savarsirii infractiunii de incest, iar suspectul a fost retinut de politisti pentru 24 de ore.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#relatii sexuale incestuoase, #acuzat viol fiice, #Buzau acuzat viol , #frauda