Depuneri de coroane in Parcul Carol

Luni, 01 Decembrie 2008, ora 10:40
1892 citiri
Depuneri de coroane in Parcul Carol

Oficiali din cadrul Armatei, Parlamentului si diplomati au depus, luni, coroane de flori in cadrul unui ceremonial militar si religios de la monumentul Ostasului Necunoscut din Parcul Carol cu ocazia Zilei Nationale, urmand ca la ora 11.00 sa inceapa parada militara la Arcul de Triumf din Capitala.

Festivitatile din Parcul Carol au inceput in jurul orei 9.00 cu intonarea imnului national.

Dupa primirea oficialilor, un sobor de preoti militari impreuna cu Prea Sfintitul Varsanufie Prahoveanul au tinut un Te Deum in memoria eroilor romani care s-au jertfit de-a lungul timpului pentru patrie. In cadrul ceremoniei din Parcul Carol, au fost depuse coroane de flori din partea Ministerului Apararii, a Senatului Romaniei, Camerei Deputatilor, presedintiei, serviciilor secrete, veteranilor de razboi si corpului atasatilor militari straini.

Dupa slujba religioasa s-a trecut la defilarea regimentului 30 Garda si Protocol "Mihai Viteazul". La festivitatile de la mormantul Ostasului Necunoscut a participat si printul Paul si principesa Margareta, insa a lipsit presedintele Traian Basescu.

Parada militara care va avea loc in Bucuresti cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei se desfasoara incepand de la ora 11.00. Deja, sute de oameni s-au strans la Arcul de Triumf.

Pe sub Arcul de Triumf sunt asteptati sa defileze aproximativ 1600 de militari din cadrul Map, 400 de lucratori MIRA, jandarmerie si servicii secrete.

Circulatia autovehiculelor in zona adiacenta Arcului de Triumf va fi face luni, 1 Decembrie, restrictionata, iar intre orele 09.00 si 13.00 traficul va fi inchis total pe soseaua Kiseleff si strazile adiacente (intre Piata Presei, Arcul de Triumf si Piata Victoriei), strada A.Constantinescu (intre Arcul de Triumf si bulevardul Marasti), bulevardul Maresal Averescu (intre Arcul de Triumf si bulevardul Marasti), bulevardul General Constantin Prezan (intre Arcul de Triumf si Piata Charles de Gaulle).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#1 decembrie, #depunere coroane, #Parcul Carol , #frauda
Comentarii
Poza opus9
opus9
rank 5
Multi ani adevarati si buni, va spune al dumneavoastra Opus9 !