Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Fiul jurnalistului Rosca Stanescu, pus sub acuzare

Miercuri, 31 Decembrie 2008, ora 18:38
4431 citiri
Fiul jurnalistului Rosca Stanescu, pus sub acuzare

Fiul jurnalistului Rosca Stanescu, Mircea Stanescu, a fost pus sub acuzare de procurori miercuri, fiind suspectat de producerea unui accident de masina care s-a soldat cu un mort.

Mircea Stanescu este invinuit de omor din culpa si parasirea locului accidentului, informeaza Realitatea Tv. Initial, prietena acestuia si-a asumat vina, insa, in urma audierii martorilor, procurorii au schimbat incadrearea faptei acesteia in favorizarea infractorului.

Reamintim ca un barbat a fost omorat, sambata seara, pe o trecere de pietoni din Capitala de o masina care depasea pe linia de tramvai.

Accidentul a avut loc in jurul orei 21, pe bulevardul Barbu Vacarescu, iar martorii au afirmat ca la volan se afla un fost deputat, baiatul jurnalistului Sorin Rosca Stanescu.

Un autoturism a depasit o alta masina pe linia de tramvai si a lovit un barbat chiar pe trecerea de pietoni. Victima, care nu a fost identificata, a fost proiectata zeci de metri pe asfalt si a murit pe loc.

Numarul de inmatriculare al masinii implicate in accident semana izbitor cu cel al autoturismelor apartinand Senatului Romaniei, spun marorii, insa Politia a negat faptul ca masina ar fi de la Senat.

Masina apartine unei persoane fizice. Are numar de senat dar nu-i de senat, e persoana fizica", a spus Costel Popa, subinspector Politia Rutiera Bucuresti.

Initial, in acest caz a fost pusa sub acuzare prietena lui Mircea Stanescu, care si-a asumat accidentul de sambata seara.

Femeia, in varsta de 38 de ani, a fost acuzata de ucidere din culpa, insa, in urma audierilor martorilor, procurorii au schimbat incadrarea juridica a faptei acesteia in cea de favorizare a infractorului.

Se pare ca, in seara accidentului, Mircea Stanescu a luat masa in oras cu prietena sa si a consumat bauturi alcoolice.

Desi martorii au sustinut ca, la momentul producerii accidentului, la volan se afla un barbat, atunci cand echipa de cercetare a ajuns la fata locului a fost gasit autoturismul implicat in accident, iar la volan se afla o femeie de 38 de ani, din Bucuresti.

"In timpul cercetarilor au fost identificate persoane care urmeaza sa fie audiate in vederea stabilirii imprejurarile producerii accidentului", preciza, sambata, Politia Capitalei.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Mircea Stanescu invinuit, #omor accident Stanescu, #fiul Rosca Stanescu , #frauda