Nicolae Ulieru: In spatele lui Bahaian se afla cineva mult mai puternic

Marti, 19 Ianuarie 2010, ora 15:11
5422 citiri
Nicolae Ulieru: In spatele lui Bahaian se afla cineva mult mai puternic
Foto: Realitatea TV

La aflarea vestii ca Sergiu Bahaian ar fi invocat in relatiile de afaceri o relatie de prietenie cu el, fostul purtator de cuvant al SRI, Nicolae Ulieru, a recunoscut ca il cunoaste pe Bahaian de 11 ani si ca in acest timp a intretinut cu el o relatie de amicitie, insa "intermitenta si superficiala".

"Meseria mea de ofiter de informatii imi impune si in acelasi timp imi da dreptul sa cunosc pe toata lumea si sa nu refuz niciun contact, de la sefi de stat si prim-ministri la interlopi", a explicat Ulieru la Realitatea FM relatia sa cu cel acuzat in prezent ca ar fi comandat uciderea cu sange rece a patru persoane.

Fostul purtator de cuvant al SRI a mai povestit cum s-a derulat ultima sa intalnire cu Bahaian.

"Ne-am revazut in aceasta toamna cu totul intamplator (...) Mi-a spus ca pregateste un spectacol si ca ma roaga sa il consiliez din punct de vedere artistic. Mi-a dat programul acelei manifestari, pe care l-am corectat si din punct de vedere gramatical pentru ca erau niste dezacorduri si din punct de vedere cultural pentru ca erau niste titluri de piese gresite inclusiv numele lui Shakespeare era scris fara o litera sau doua. In seara spectacolului care avea loc la Arc Club m-a rugat sa vin cu el pentru ca avea un mic diferend legat de un rest de plata", a declarat el.

Ulieriu a relatat cum s-a incheiat incidentul si a mentionat ca a avertizat o salariata a lui Bahaian sa nu se incurce cu acesta pentru ca ar fi tentat sa transforme totul in escrocherie.

Rugat sa il caracterizeze pe Bahaian, Ulieru a spus: "E un tip cu multe fatete, are mult sarm(...) Ca el a dat tepe financiare nu ma surprinde, pentru ca asta este, ca sa zic asa, meseria lui, din asta traieste. El nu este capabil de o munca onesta, chiar foarte bine platita (...) El vrea sa dea tepe si tunuri(...) In ceea ce priveste latura criminala a activitatii lui, care i se pune in seama dar care nu a fost inca dovedita, eu personal nu il va in stare de asa ceva. Eu cred ca in spatele lui se afla cineva mult mai puternic si asta e o pista pentru anchetatori, pe care o sugerez acum".

Sergiu Bahaian este acuzat de procurori ca in calitate de administrator SC Sabina Product SRL, Sergiu Bahaian a indus in eroare aproximativ 5.000 de persoane, incasand ilegal peste sapte miliarde de lei vechi, si ca a comandat asasinarea a patru persoane.

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#Ulieriu Bahaian relatie, #Nicolae Ulieru SRI, #Sergiu Bahaian spectacol , #frauda
Comentarii
Poza Vasi
Vasi
rank 5
"Meseria mea de ofiter de informatii imi impune si in acelasi timp imi da dreptul sa cunosc pe toata lumea si sa nu refuz niciun contact, de la sefi de stat si prim-ministri la interlopi"