Ziare.com

Traian Basescu i-a primit pe veterani la Cotroceni

Luni, 28 Septembrie 2009, ora 22:44

   

Traian Basescu i-a primit pe veterani la Cotroceni
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a primit luni, la Palatul Cotroceni, o delegatie a reprezentantilor Asociatiei Nationale a Veteranilor de Razboi.

Reprezentantii asociatiilor de veterani au prezentat unele dintre dificultatile importante pe care le intampina, indeosebi cele ce privesc asigurarea drepturilor legale privind medicamentele, asistenta medicala si alocarea biletelor de tratament.

Ei s-au mai plans si de problemele pe care le intampina cu gratuitatile de calatorie, improprietarirea cu suprafete simbolice de teren si posibilitatea cumpararii locuintelor de stat in care traiesc de ani de zile, arata un comunicat al Administratiei Prezidentiale, remis Ziare.com

Veteranii au avansat si ideea corelarii unor prevederi legale privind drepturile invalizilor de razboi, indiferent de data sau conflictul in cadrul caruia si-au pierdut capacitatea de a duce o viata normala.

In contextul acestei intalniri, presedintele Romaniei a reiterat preocuparea sa constanta fata de situatia veteranilor de razboi, fata de situatia de ansamblu a Armatei Romaniei.

Presedintele a insistat, indeosebi, asupra necesitatii respectarii stricte a legilor in vigoare si, deci, a asigurarii integrale a drepturilor cuvenite veteranilor si invalizilor de razboi, atat a celor din ultima conflagratie mondiala, cat si a celor care au participat sau participa la misiunile de pace din deceniile recente.

E.E.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 983 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Acest om ultra ipocrit

se preface acum interesat de situatia Armatei, dupa ce luni de zile a adus-o in batjocura publica si a lasat-o fara strictul necesar. De promis - promite, ca nu-l doare gura -, dar lasa ca militarii stiu prea bine cum sta treaba si vor vota in consecinta. Omul nu mai fraiereste pe nimeni. Sa traiti bineee!

 

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor