Cu fata la alegatori: Ion M. Ioniță, despre un posibil USL 2.0 după alegerile din 9 iunie: „Depinde de scorul pe care îl va înregistra această alianța”

Un sofer si-a recuperat in instanta permisul suspendat de Prefectura Arges

Luni, 06 Iulie 2009, ora 17:45
1877 citiri
Un sofer si-a recuperat in instanta permisul suspendat de Prefectura Arges

Un sofer caruia ii fusese suspendat permisul de conducere la cererea Prefecturii Arges isi va primi inapoi documentul dupa ce a obtinut in instanta suspendarea ordinului semnat de prefect.

Aproape toate ordinele de suspendare emise de prefectul Marcel Porca au fost atacate in instanta, iar in zece cazuri Judecatoria Pitesti a dat castig de cauza contestatarilor. Prefectura asteapta comunicarea acestor decizii pentru a le putea ataca prin recurs.

In cazul unei alte persoane care a cerut in instanta suspendarea ordinului de suspendare a permisului si a avut castig de cauza decizia instantei este executorie. "In acest caz decizia instantei este executorie si permisul trebuie inapoiat titularului chiar daca vom face recurs", a declarat Catalin Cirstea, purtatorul de cuvant al Prefecturii Arges.

Numarul total al cererilor depuse de Prefectura Arges la Judecatoria Pitesti pentru anularea permiselor obtinute in mod fraudulos la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculari Vehicule Arges a ajuns la 421.

Potrivit prefectului judetului Arges, Marcel Proca, actiunea se apropie de sfarsit, urmand sa mai fie depus in instanta ultimul lot de cateva zeci de permise. In toate cazurile care s-au judecat pana acum la Judecatoria Pitesti magistratii au declinat competenta in favoarea Tribunalului Arges, sectia contencios-administrativ.

"In toate cazurile care au ajuns pana acum in instanta, Judecatoria si-a declinat competenta in favoarea Tribunalului Arges, sectia contencios-administrativ. Deciziile au fost atacate cu recurs de Institutia Prefectului", a declarat Catalin Cirstea, purtatorul de cuvint al Prefecturii Arges.

Toti cei care au adus documentele la politie au primit dovezi care atesta ca au predat permisele, dar care nu le permit sa mai conduca autovehicule pe drumurile publice. Persoanele in cauza au fost introduse in baza de date a Politiei Rutiere. Daca vor fi prinse la volan, vor fi cercetate penal pentru conducere fara permis, au precizat politistii.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#permis Arges recupera, #recuperat permis instanta, #Prefectura Arges permis, #DNA permise auto , #frauda