UPDATE: Primarul Slatinei nu a fost ridicat de procurorii DNA

Sambata, 06 Februarie 2010, ora 12:16
5977 citiri
UPDATE: Primarul Slatinei nu a fost ridicat de procurorii DNA

Primarul municipiului Slatina, Darius Valcov, care si-a dat recent demisia din functia de presedinte al PD-L Olt, nu a fost ridicat sambata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, asa cum se anuntase anterior.

Informatia aparuse initial pe agentia Mediafax, care cita surse judiciare. Incidentul a fost negat de purtatorul de cuvant al PD-L Olt.

"Este o intoxicare nedorita si nu-mi dau seama de ce. Eu sunt de doua ore la sediul Partidului Democrat de la Slatina", a declarat Darius Valcov, in direct la Antena 3.

Primarul Slatinei sustine ca nu are niciun fel de informatii referitoare la o eventuala ancheta a DNA, indreptata impotriva sa.

"Nu stiu despre asa ceva. Mi se pare o intoxicare si nu-mi dau seama din partea cui. Nu banuiesc pe nimeni. Ma supara, ma deranjeaza, dar ce poti sa faci?", a mai spus Valcov.

Lavinia Sandru cere protectie fata de Bercea Mondialu, Blaga dispune cercetari

Darius Valcu, sotul Laviniei Sandru, presedintele PIN, a fost indicat, la inceputul acestei saptamani, ca "singurul dusman" al interlopului Anghel Sandu, cunoscut ca Bercea Mondialu.

Tot in saptamana aceasta, Lavinia Sandru i-a cerut ministrului de Interne Vasile Blaga protectie fata de Bercea Mondialu, precizand ca acesta ar fi amenintat ca "familia lui Darius Valcov si Laviniei Sandru va suporta consecintele".

Bercea Mondialu l-ar fi vrut nas pe Traian Basescu, dar n-a avut "acces" la el

Valcov a demisionat de la conducerea filialei PD-L OLt

Incidentul vine la numai doua zile dupa ce Darius Valcov anuntase ca se retrage din functia detinuta in cadrul filialei PD-L Olt, fiind nemultumit de decizia biroului de a invalida o hotarare de retragere a sprijinului politic pentru prim-vicepresedintele organizatiei judetene.

Saptamana trecuta, conducerea PD-L Olt a decis retragerea sprijinului politic pentru prim-vicepresedintele filialei, Marius Balasa, inspector scolar general la ISJ Olt, insa joi seara, BPJ a revenit asupra deciziei.

Sotul Laviniei Sandru demisioneaza din functia de presedinte al PD-L Olt

"Mi-am anuntat retragerea din functia de presedinte al PDL Olt. Eu nu pot sa ies in fata presei, a opiniei publice, si sa justific de ce Biroul Permanent Judetean al organizatiei pe care o conduc ia astazi o decizie si maine alta", a afirmat Valcov, joi seara.

Acesta a sustinut ca nu va reveni asupra acestei decizii, chiar si in conditiile in care acest lucru i-ar fi cerut de conducerea centrala a partidului.

"Este adevarat ca nu mi-am inaintat inca demisia scrisa, dar o voi face maine. Sunt un om de onoare. Nu ma joc cu cuvintele. Nu se poate vorbi despre o neacceptare a demisiei, pentru ca este vorba de un act unilateral de vointa", a mai spus liderul democrat-liberalilor din Olt.

Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, a declarat vineri, 29 martie, despre viziunea sa cu privire la Bucureşti, că trebuie să ajungi să te simţi...
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a declarat vineri, într-o întâlnire cu organizaţia PSD Sector 6, că vrea să îi mulţumească personal Gabrielei...
#primar Slatina ridicar procurori, #primar Slatina retinut DNA, #Darius Valcov retinut , #frauda
Comentarii
Poza constantin_ion007
constantin_ion007
rank 5
... frati romani am fost un *** , suntem sclavii dezimformarii/diversiunilor si 1/2 din adevar ... seful local al PDL-ului Olt este casatorit cu Lavinia Sandru ... "adversara de moarte" a lui zeus ???!!! ... no comments...