Copil de sase ani, supus unor perversiuni sexuale in toaleta gradinitei

Joi, 16 Octombrie 2008, ora 16:31
4699 citiri
Copil de sase ani, supus unor perversiuni sexuale in toaleta gradinitei
foto: Gandul

Trei copii l-au batut, l-au obligat sa bea urina, iar unul l-a supus unor perversiuni sexuale. Victima acestor fapte abominabile a fost un baiat de numai sase ani, iar grozavia s-a petrecut in toaleta unei gradinite din comuna Ciocarlia, judetul Constanta.

Incidentul a avut loc la inceputul saptamanii, in jurul orei 20.00, cand patru copii, doi in varsta de sase ani, unul de noua ani si unul de 12 ani, se jucau in curtea gradinitei din Ciocarlia de Jos, a declarat seful Biroului de Politie Rurala, subcomisarul Ionel Ionita, informeaza NewsIn.

Potrivit acestuia unul dintre copiii de sase ani a fost lovit de mai multe ori de catre ceilalti trei, iar baiatul de noua ani l-ar fi abuzat sexual.

Copilul agresat le-a spus parintilor ce i s-a intamplat, iar acestia au alertat Politia. Politistii au intocmit pe numele baiatului de noua ani dosar penal pentru agresiune fizica si sexuala, dar, intrucat acesta nu poate raspunde penal, parintii au fost amendati pentru ca l-au lasat fara supraveghere. Si parintii celorlalti doi copii au fost sanctionati cu cate 300 de lei.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean Scolar Constanta, Mariana Neacsu, a declarat ca cele intamplate au fost sesizate de conducerea unitatii de invatamant, care a precizat ca totul s-a petrecut in afara orelor de curs.

In plus, aceasta a mai spus ca baiatul de noua ani se afla in grija bunicii si este diagnosticat cu o tulburare neurobiologica pentru care a beneficiat, in ultimii doi ani, de consiliere de specialitate.

Reprezentantii primariei au luat legatura cu Directia pentru Protectia Copilului Constanta, iar parintii si copiii implicati in acest caz au fost chemati, luni, la sediul institutiei, pentru evaluare si consiliere psihologica.

Gică Hagi, pus la zid din cauza fiului Ianis: "Să-l lase să vorbească cu picioarele"
Gică Hagi, pus la zid din cauza fiului Ianis: "Să-l lase să vorbească cu picioarele"
Gică Hagi s-a erijat mereu într-un apărător al fiului său Ianis, chiar dacă acesta are probleme la echipele de club la care joacă în străinătate. Derek Ferguson, un fost internațional...
Cum a explicat Marius Lăcătuș, la aproape 60 de ani, decizia de a înfia un copil
Cum a explicat Marius Lăcătuș, la aproape 60 de ani, decizia de a înfia un copil
Marius și Mariana Lăcătuș au luat decizia de a înfia o fetiță, care astăzi este mândria părinților săi, după ce au încercat să aducă pe lume un copil. Invitat în cadrul unui...
#copil, #sase, #ani, #abuzat, #sexual, #batut, #urina , #frauda