Cutean, catre un revolutionar: "Jegos imputit!"

Luni, 22 Februarie 2010, ora 16:24
3577 citiri
Cutean, catre un revolutionar: "Jegos imputit!"

Fostul secretar de stat Emilian Cutean si membri ai Asociatiei "Decembrie 1989 Metrou" au facut scandal, luni, pe holurile Tribunalului Bucuresti, numindu-se reciproc impostori, totul pornind de la decizia instantei de a amana din nou procesul in care Cutean este judecat pentru coruptie.

Tribunalul Bucuresti a amanat luni, pentru 22 martie, procesul in care fostul secretar de stat pentru problemele revolutionarilor, Emilian Cutean, este judecat pentru coruptie, motivul fiind acela ca la dosar nu au fost inca depuse fisele de cazier judiciar actualizate ale celor doi inculpati - Cutean si Sbarcea. Pentru acelasi motiv, procesul fusese amanat si la termenul anterior din ianuarie.

Nemultumit de decizia instantei, reprezentantul Asociatiei "Decembrie 1989 Metrou", prezent la proces, a cerut presedintelui completului sa consemneze ca organizatia din care face parte nu este de acord cu aceasta amanare, invocand ca, prin tergiversarea procesului, revolutionarilor le este incalcata demnitatea.

La iesirea din sala, conflictul dintre fostul secretar de stat, care era la randul sau insotit de alti revolutionari, si membrii Asociatiei Decembrie 1989 Metrou a escaladat, cele doua tabere adresandu-si injurii.

Astfel, Cutean l-a apostrofat pe reprezentantul in instanta al asociatiei, pe care l-a numit "jegos imputit", motiv pentru care membrii acestei asociatii au sarit in apararea colegului lor.

"Sa vezi tu cata puscarie o sa faci!", i-a spus una dintre revolutionare lui Cutean.

Iritat de aceste amenintari, Cutean si sustinatorii lui i-au numit pe membrii asociatiei impostori. "Sunteti niste impostori, care vreti sa luati bani de pe urma mortilor", a tipat Cutean, in timp ce se indeparta.

Judecatoria Sectorului 1 a decis, pe 15 iunie, condamnarea secretarului de stat pe problemele revolutionarilor, Emilian Cutean, la 5 ani de inchisoare cu executare pentru coruptie. Decizia a fost atacata cu apel.

Cea de-a doua persoana trimisa de DNA in judecata in dosar, Mihaela Daniela Sbarcea, a fost condamnata la 3 ani de inchisoare cu suspendare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Emilian Cutean revolutionari, #Cutean revolutionari impostori, #scandal revolutionari Cutean , #frauda