Deputatii au renuntat sa-l mai astepte pe Degeratu la audieri

Miercuri, 28 Octombrie 2009, ora 14:42
2449 citiri
Deputatii au renuntat sa-l mai astepte pe Degeratu la audieri
Foto: Arhiva

Membrii Comisiei de Aparare din Camera Deputatilor au renuntat sa mai astepte venirea lui Constantin Degeratu la audieri si au reprogramat intalnirea pentru saptamana viitoare, in timp ce generalul (r) nu le-a dat niciun raspuns pana la aceasta ora.

Potrivit vicepresedintelui Comisiei de Aparare din Camera Deputatilor, George Scutaru, consilierul prezidential pe probleme de securitate nationala, Constantin Degeratu, nu a dat niciun semn privind convocarea sa la audieri in cazul Hayssam. Degeratu ar fi trebuit sa se prezinte la audieri miercuri la ora 11:00, insa membrii Comisiei nu au primit nicio confirmare din partea acestuia. In consecinta, deputatii din Comisia de Aparare au hotarat ca intalnirea sa fie reprogramata pentru saptamana viitoare, cel mai probabil marti.

Liberalul a adaugat ca membrii forului au avut o discutie si cu ministrul de Interne, Vasile Blaga, care i-a informat ca nu poate veni miercuri in fata Comisiei, fiind ocupat cu audierile pentru functia de ministru, astfel ca aceasta audiere ar putea avea loc tot saptamana viitoare. In plus, fostul sef al Jandarmeriei, Constantin Silion, are probleme "de natura medicala", nefiind disponibil nici saptamana viitoare, a mai spus Scutaru.

Deputatul PNL Mihaita Calimente a precizat, marti, ca ziaristul Sorin Rosca Stanescu a informat Comisia de aparare, care il invitase miercuri la audieri, ca este plecat in strainatate si se poate prezenta abia saptamana viitoare.

Deputatii din Comisia de aparare au decis marti sa-i invite la audieri pe ziaristul Sorin Rosca Stanescu, pe fostul sef al jandarmeriei Constantin Silion, pe directorul de la UM Babeni, Ion Marculescu, dar si pe fostul director executiv al societatii Romagro, Cornel Purcarea, pentru a oferi detalii in cazul Babeni. In plus, Comisia doreste sa-i audieze pe consilierul prezidential Constantin Degeratu, in cazul Hayssam si pe ministrul de Interne, Vasile Blaga, in legatura cu arhiva DGIPI.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Constantin Degeratu audiat Hayssam, #Comisie Aparare deputati , #frauda
Comentarii
Poza Nedumeritu
Nedumeritu
rank 5
Daca un oarecare slujbas de la Cotroceni, fie el si fost sef al MStM, trateaza cu *** parlamentul inseamna ca treaba in sine este groasa.