Doi cetateni bulgari prinsi cu droguri la Giurgiu au fost arestati preventiv

Luni, 02 Noiembrie 2009, ora 17:53
1280 citiri
Doi cetateni bulgari prinsi cu droguri la Giurgiu au fost arestati preventiv
Foto: Tmk

Tribunalul Giurgiu a emis mandate de arestare preventiva pentru 29 de zile pe numele a doi bulgari retinuti vineri noaptea in Vama Giurgiu-Ruse pentru trafic de droguri de mare risc, a anuntat luni, Inspectoratul Judetean de Politie (IJP) Giurgiu.

"In data de 01.11.2009, cei doi bulgari au fost prezentati magistratilor Tribunalului Giurgiu care au emis mandate de arestare preventiva pe o perioada de 29 zile pentru comiterea infractiunilor de introducerea in tara, fara drept, de droguri de mare risc si detinerea de droguri de mare risc, fara drept, in vederea distribuirii", se arata intr-un comunicat al IJP Giurgiu.

Cei doi bulgari, ambii in varsta de 45 de ani, din Sofia, care au incercat sa introduca in Romania aproape 200 de comprimate de amfetamina si mai multe grame de heroina, au fost prinsi de politisti vineri noaptea, drogurile fiind ascunse intr-un pachet de tigari anunta sambata, intr-un comunicat IJP Giurgiu.

"Politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate(SCCO) Giurgiu si politisti din Inspectoratul Judetean al Politiei de Frontiera(IJPF) Giurgiu au realizat o actiune in Punctul de Trecere a Frontierei, unde au fost depistati cetatenii bulgari B. Stefan, de 45 de ani, si A. Stefan, de 45 de ani, ambii din Sofia, care intentionau sa introduca ilegal in tara 199 comprimate de amfetamina si 7,48 grame heroina", se preciza in comunicat.

Conform aceluiasi document, bulgarii s-au prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei cu un autoturism condus de un cetatean bulgar I. Gyunyal, de 41 ani, din localitatea Ruse.

Potrivit IJP Giurgiu, drogurile erau ascunse intr-un pachet de tigari Kent, ambalate in folie din plastic si lipita prin ardere, si urmau sa fie comercializate pe piata romaneasca.

"Cei doi cetateni bulgari au fost condusi la DIICOT- Biroul Teritorial Giurgiu, care a dispus inceperea urmaririi penale pentru savarsirea infractiunilor de trafic de droguri de mare risc si introducerea in tara, fara drept, de droguri de mare risc", mai anunta IJP.

Politistii Biroului de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti si cei ai SCCO Giurgiu continua activitatile specifice pentru identificarea si tragerea la raspundere a celorlalti membri ai retelei si pentru probarea intregii activitati infractionale.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#bulgari arestati droguri, #bulagri droguri arestati preventiv, #bulgari droguri Giurgiu , #frauda
Comentarii