Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Dosarul "Jafului Secolului", judecat pe 7 mai

Luni, 21 Aprilie 2008, ora 13:24
1355 citiri
Dosarul "Jafului Secolului", judecat pe 7 mai

Audierea inculpatilor din dosarul "Jaful Secolului" a fost amanata pentru data de 7 mai, informeaza NewsIn. Magistratii Tribunalului Bucuresti au acordat si un termen pentru judecarea fondului cauzei, in 19 mai.

Curtea de Apel Bucuresti a respins pe 17 octombrie recursul Parchetului, care a contestat decizia de revocare a arestarii preventive a lui Petru Nica, judecat in dosarul "Jaful secolului", si a dispus punerea in libertate a acestuia.

Pe data de 5 iulie 2004, Petru Nica, angajat al firmei CPI Security, soferul unei autospeciale blindate pentru transportul banilor, a disparut cu 100 de miliarde lei vechi colectate de la filialele ABN Amro din Galati, Constanta si Ploiesti.

Masina din care disparusera 16 saci in care se aflau 88,4 miliarde lei vechi si 33.396 de dolari a fost gasita abandonata in cartierul bucurestean Baneasa.

Complicii lui Nica, Gabriel Velescu si Aurelian Paven, l-au asteptat pe traseu si l-au ajutat sa transfere si sa ascunda banii. Politistii bucuresteni i-au prins pe cei trei si au stabilit ca a fost vorba de un jaf indelung premeditat.

Procurorii au recuperat cea mai mare parte a pagubei, cu exceptia a 8,5 miliarde lei vechi, care nu au fost descoperiti niciodata. Avocatii celor trei inculpati sustin ca banii care lipsesc nu au existat niciodata si acuza banca de spalare de bani.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Despăgubiri de milioane de dolari pentru victimele medicului Nassar
Despăgubiri de milioane de dolari pentru victimele medicului Nassar
Departamentul american de Justiţie a ajuns la un acord pentru plata a 138,7 milioane de dolari în procesul civil cu sutele de victime ale fostului medic al Federaţiei americane de gimnastică,...
#jaf, #proces, #Banca, #bani, #Nica, #jaful secolului , #frauda