Dosarul permisului lui Piedone trece la Tribunalul Arges

Vineri, 03 Iulie 2009, ora 21:04
1432 citiri
Dosarul permisului lui Piedone trece la Tribunalul Arges

Purtatorul de cuvant al Judecatoriei Pitesti, Alina Mateescu, a declarat, vineri, ca Judecatoria si-a declinat competenta in dosarul anularii permisului primarului sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, in favoarea Tribunalului Arges.

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a fost citat, vineri, 3 iulie, la Judecatoria Pitesti, in procesul intentat de Prefectura judetului Arges pentru anularea permisului de conducere, insa a lipsit. Primarul a fost reprezentat in sala de judecata de avocatul sau.

Potrivit purtatorului de cuvint al Judecatoriei Pitesti, judecator Alina Mateescu s-a declinat competenta in acest dosar catre Tribunalul Arges, sectia contencios administrativ.

Hotararea poate fi atacata cu recurs in termen de cinci zile, urmand sa se stabileasca un nou termen de judecata, cel mai probabil in toamna, dupa vacanta judecatoreasca.

Prefectul judetului Arges, Marcel Proca, a dispus, pe data de 25 mai, suspendarea permisului de conducere al primarului sectorului 4 Bucuresti, Cristian Popescu Piedone, si a cerut Judecatoriei Pitesti anularea documentului, din cauza unor nereguli privitoare la viza de flotant.

"Motivul este legat de modul in care a obtinut viza de flotant. Pe 27 septembrie 2007 a obtinut viza de flotant in comuna Priboieni, iar pe 19 octombrie 2007 a sustinut examenul auto pentru categoriile A, B, C si C+E. Apoi s-a mutat inapoi la Bucuresti, pentru ca urma sa candideze", a declarat Marcel Proca.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
Conform datelor anunțate la 17 aprilie de INS, pentru februarie 2024, cifra de afaceri din industrie (piaţa internă şi piaţa externă), a crescut față de luna ianuarie cu 11,7%, și cu 8,2%...
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Partidul Mişcarea Populară (PMP) a anunţat că, în cursul zilei de miercuri, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile formulate de Cristian Diaconescu şi, prin urmare, ”a fost validat...
#dosar permis Piedone, #declinare competenta Pitesti, #tribunal arges , #frauda