Fiul patronului Sabyc a fost eliberat conditionat (Video)

Vineri, 21 August 2009, ora 21:23
1089 citiri

Curtea de Apel Bucuresti a decis, vineri, cererea de eliberare conditionata sub control judiciar formulata de fiul patronului clinicii Sabyc, Yair Miron, decizia fiind definitiva.

Recursul lui Yair Miron impotriva deciziei Tribunalului Bucuresti care i-a respins eliberarea sub control judiciar s-a judecat joi, 20 august, la Curtea de Apel Bucuresti. Avocatul a mai spus ca Yair Miron va iesi din arest preventiv in jurul orei 20:00.

Tribunalul Bucuresti a decis pe 11 august ca Yair Miron, fiul patronului clinicii Sabyc, implicata in scandalul traficului cu ovule, ramane in arest, respingand ca neintemeiata cererea de eliberare conditionata sub control judiciar.

Yair Miron, fiul patronului clinicii Sabyc, acuzata de trafic cu ovule, a declarat, pe 11 august, la Tribunalul Bucuresti, unde a cerut eliberarea conditionata sub control judiciar, ca se ocupa doar de tratamente cosmetice la clinica si ca nu avea treaba cu pacientii de la ginecologie.

Yair Miron a spus, in fata instantei, ca este specializat in chirurgia plastica, drept pentru care se ocupa de "tratamente cosmetice, de infrumusetare" si ca nu s-a implicat in procedura fertilizarii "in vitro".

Miron a mai spus ca firma Sabyc apare pe numele sau, dar doar in acte, data fiind dorinta tatalui sau, insa, mai sustine acesta, niciodata nu s-a implicat in organizarea activitatii la clinica.

Avocatul lui Yair Miron a declarat ca acesta indeplineste toate conditiile pentru a fi lasat in libertate cu un anumit control judiciar, neexistand vreun impediment legal in acest sens.

Curtea de Apel Bucuresti a respins, pe 27 iulie, recursul impotriva arestarii facut de patronul clinicii Sabyc, Harry Mironescu, de fiul acestuia, Yair Miron, medic rezident, si de Cecilia Borzea, persoana care se ocupa de relatii cu clientii. Decizia instantei, luata cu opinie majoritara, este definitiva.

Citeste si:
Adrian Oros, ministrul Agriculturii, după revenirea în guvernul Cîțu: "Nu am părăsit echipa lui Ludovic Orban!"
Adrian Oros, ministrul Agriculturii, după revenirea în guvernul Cîțu: "Nu am părăsit echipa lui Ludovic Orban!"
Ministrul interimar al Agriculturii, Adrian Oros, a declarat că refacerea coaliţiei şi un guvern condus de Ludovic Orban este singura soluţie realistă şi decentă pentru gestionarea crizei...
MRU prevestește prăbușirea PNL: „Carnavalul politic din ultimele trei luni se vede în scăderea dramatică în sondaje”
MRU prevestește prăbușirea PNL: „Carnavalul politic din ultimele trei luni se vede în scăderea dramatică în sondaje”
Fostul premier și fost șef al SIE, Mihai Răzvan Ungureanu, a vorbit public despre actuala criză politică din România precum și despre situația pandemică. Acesta e de părere că...
Sursa: rNews