Fostul avocat al lui Ceausescu ii ia apararea lui Victor Atanasie Stanculescu

Marti, 21 Octombrie 2008, ora 11:53
4218 citiri
Fostul avocat al lui Ceausescu ii ia apararea lui Victor Atanasie Stanculescu

Fostul magistrat militar, Constantin Lucescu, cel care a fost avocatul sotilor Ceausescu in decembrie 1989, a declarat marti, la procesul lui Victor Stanculescu, ca locul acestuia nu este dupa gratii si ca va fi alaturi intotdeauna de un om nevinovat.

"Domnul judecator uita ca in Timisoara armata avea flori pe tevile armelor. Locul lui Stanculescu nu este dupa gratii", a declarat Lucescu, dupa ce a asistat la procesul in care Stanculescu cere intreruperea pedepsei cu inchisoarea primita pentru Revolutia din Timisoara, informeaza Newsin.

INML va stabili daca Stanculescu poate executa pedeapsa

Tribunalul Militar Teritorial Bucuresti a dispus, marti, efectuarea unei expertize medicale asupra sanatatii generalului in rezerva Victor Atanasie Stanculescu, pentru a se stabili daca acesta poate executa pedeapsa de 15 ani de inchisoare pentru reprimarea Revolutiei de la Timisoara.

Expertiza va fi efectuata de o comisie de la Institutul National de Medicina Legala "Mina Minovici", la solicitarea avocatei lui Stanculescu, Alice Draghici.

De asemenea, s-a dispus trimiterea unei adrese catre Spitalul Penitenciarului Jilava, locul unde este incarcerat generalul in rezerva, in vederea comunicarii rezultatelor investigatiilor medicale efectuate recent.

Urmatorul termen al procesului a fost fixat pe 4 noiembrie.

Generalii in rezerva Victor Atanasie Stanculescu si Mihai Chitac se afla incarcerati la Spitalul Penitenciar Jilava, unde evaluarea medicala a celor doi generali a inceput pe 16 octombrie, la o zi dupa ce acestia au fost condamnati definitiv si irevocabil la 15 ani de puscarie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum să faci curățenie fără să-ți pui sănătatea în pericol
Cum să faci curățenie fără să-ți pui sănătatea în pericol
Mișcări și rotiri controlate, dar și pauze la fiecare 45 de minute... Acestea sunt doar două dintre recomandările specialiștilor pentru cei care au demarat maratonul curățeniei înainte de...
Cum s-a „răzbunat” un bărbat părăsit de soție pentru că era prea gras: ”A fost o lovitură devastatoare” FOTO
Cum s-a „răzbunat” un bărbat părăsit de soție pentru că era prea gras: ”A fost o lovitură devastatoare” FOTO
Un bărbat a fost părăsit de soție pentru că era „prea gras”. După această lovitură, el și-a schimbat în totalitate stilul de viață. Stephen Ringo cântărea în momentul...
#Victor Atanasie Stanculescu, #Mihai Chitac, #pedeapsa, #sanatate, #expertiza , #frauda