Ziare.com

Fostul sef al Agentiei de Transplant, vizat in ancheta Sabyc

Marti, 04 August 2009, ora 14:05

   

Fostul sef al Agentiei de Transplant, vizat in ancheta Sabyc
Procurorii DIICOT il vizeaza pe Victor Zota, fostul sef al Agentiei Nationale de Transplant, in ancheta privind clinica Sabyc. Potrivit unor surse, acesta ar urma sa dea explicatii la Parchet pentru modul in care institutia condusa de acesta a dat acreditare clinicii.

Suspiciunile procurorilor fata de modul de acreditare a clinicii Sabyc au pornit dupa descoperirea unei adrese care ar fi fost emisa de Agentia Nationala de Transplant in aprilie 2009, prin care institutia transmitea sefilor Sabyc ca nu indeplinesc conditiile de autorizare.

"Desi in aprilie spuneau ca nu indeplineau conditiile, in luna iulie au dat brusc autorizatia, in conditiile in care clinica avea de indeplinit foarte multe lucruri", au declarat sursele citate.

Un alt motiv ar fi un raport din Ministerul Sanatatii, din care reiese ca acreditarea clinicii Sabyc s-ar fi facut cu incalcarea legii.

Victor Zota a fost demis, luni, de Ministerul Sanatatii, pentru ca a semnat o decizie prin care permitea clinicii Sabyc sa desfasoare activitatea de transplant. Potrivit legii, doar ministerul poate da o astfel de acreditare.

In locul lui Zota, care era in concediu la momentul demiterii sale, a fost numit medicul Toma Velio.

Victor Zota a declarat la declansarea scandalului ca Sabyc avea autorizatie de o saptamana.

Sursa: rNews

Articol citit de 1134 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

da gura lui sa nu manince ceva?

ceva...verde......

 

PARACTICA MEDICALA NAZISTA LA SABYC, ASATA SPUNE REALITATEA TV, ZIARE.COM CENZUREAZA

Ziare.com te rog sa cenzurezi si o sa vezi ce nu ai vazut, chiar te informez CA PRIETENI MEI AU PLECAT PE URMELE TALE si daca esti ONG platit de noi, adica de: romani O UNGI DE URGENTA.
Si iti comunic ca deja prieteni mei te cauta sa afle adreasa si ce manaci dimineata la pranz si serara si ce CAFEA bei, eu sunt batran , dar ei sunt tineri si suparati ca nu au serviciu, salariu, familie si casa si TU NE DAI CU CIOCANUL IN GURA PENTRRU EVREII.

 

Auleu prietenii lui Valentin ma urmaresc

Valentine te rog retrageti prietenii.Nu vreau sa afle ce maninc si ce cafea beau.Ca impacare iti trimit niste praf de supa de la Tnuva,niste "gafilta fish"(peste umplut gatit de Rifca) niste cafea Ness de la Elite si niste medicamente antipsihotice de la Teva.
Sa nu uit factura pentru cele de mai sus am trimis-o
Spitalului de Psihiatrie unde domiciliezi.
Adio..Valentine,adio..viseaza in continuare

Priveste si citeste sediul ziare.com Intr. Armasului 7 BUCURESTI

PENTRU INCEPUT O ADRESA PENTRU RASISM IMPOTRIVA ROMANILOR


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor