Harta clanurilor de interlopi din Bucuresti

Luni, 23 Februarie 2009, ora 21:12
27718 citiri
Harta clanurilor de interlopi din Bucuresti
Foto: gandul.info

Domnu, Malu, Preda, chiar si Sadoveanu. Acestea sunt doar o mica parte din cei care au facut o adevarata arta din santaj, camatarie, bataie, taxa de protectie, talharie sau trafic de droguri.

Clanurile care actioneaza in Bucuresti si-au impartit teritoriul si fiecare actioneaza pe propriul domeniu de activitate, informeaza Realitatea TV.

In aceste situatii, politistii si procurorii reusesc uneori sa mai faca arestari. De multe ori insa, instanta ii pune in libertate. Judecatorii ori considera ca acestia nu reprezinta pericol social, ori cred ca sunt mult prea bolnavi ca sa suporte inchisoarea.

In ordinea sectoarelor, harta clanurilor de interlopi din Bucuresti se prezinta astfel:

In sectorul 1, clanul Sadoveanu este specializat, potrivit oamenilor legii, in taxe de protectie. Iar gruparea Buba are grija de cimitire. Adica nimeni nu-si ia loc de veci fara sa plateasca o taxa in plus. Clanul Capone "lucreaza" la Gara de Nord. Obiect de activitate: taxa de protectie si controlul taximetristilor de lux - cei care lucreaza la negru. Proxenetismul, talhariile si furtul de masini sunt de domeniul clanului Domnu.

In sectorul 2, clanul Duduianu si gruparea Gheara si Corsicanu controleaza tot ce misca in centrul comercial Niro, dar si in randul afaceristilor chinezi. Capii clanului Duduianu au fost arestati pentru trafic de droguri.

Sectorul 3 este condus de Sile Pietroi, retinut anul trecut, dar foarte repede eliberat de magistratii bucuresteni, care au considerat ca nu reprezinta pericol social. Tot in zona actioneaza si oamenii lui Stoaca, specializati in furturi si proxenetism.

In Sectorul 4, sefi sunt Tobosarii si oamenii lui Benga, specializati in taxe de protectie. Tot aici, a revenit de dupa gratii si clanul Sportivilor, pentru ca membrii gruparii sunt judecati in stare de libertate.

Sectorul 5 era controlat in totalitate de fratii Camataru. De cand sunt la inchisoare, au pus stapanire Duduienii lui Piam, cu talharii, santaj si furturi.

In Sectorul 6 actioneaza oamenii lui Vali Nebunu, gruparea lui Parcalab si clanul lui Preda.

I.L.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi deschis în Capitală. Serviciile medicale pe care le oferă
Nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi deschis în Capitală. Serviciile medicale pe care le oferă
Un nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi din Capitală şi familiile lor a fost inaugurat, joi, 18 aprilie, pe Calea Şerban Vodă, de către Direcţia Generală de Asistenţă...
Trasee modificate pe 10 linii de troleibuz și autobuz în weekend, în București. Ce eveniment este anunțat
Trasee modificate pe 10 linii de troleibuz și autobuz în weekend, în București. Ce eveniment este anunțat
Societatea de Transport Bucureşti (STB) a anunțat joi, 18 aprilie, că mai multe troleibuze și autobuze vor circula pe trasee modificate în weekend. Este vorba despre troleibuzele liniei 97...
#harta clanurilor, #clanuri de interlopi, #Bucuresti, #politie, #interventie mascati , #frauda