Ziare.com

Hotelul Astoria a scapat de executarea silita

Miercuri, 23 Iulie 2008, ora 13:52

   

Hotelul Astoria a scapat de executarea silita
Executarea silita a hotelului Astoria a fost suspendata pana in august, au anuntat miercuri surse din Societatea Feroviara de Turism (SFT).

"In sedinta din 14 iulie instanta a admis cererea de suspendare a hotelului Astoria. Astfel, s-a dispus suspendarea executarii silite in dosarul de executare nr. 79/2008 al Biroul Executorilor Judecatoresti Asociati (BEJ) Culea si Dumitrache pana la solutionarea prezentei contestatii cu recurs pe cale separata", a declarat directorul general al STF, Luminita Gliga, citat de NewsIn.

Recent, SFT a contestat la Judecatoria sectorului 1 Bucuresti decizia de executare silita a Hotelului Astoria.

De asemenea, Luminita Gliga a subliniat ca s-a procedat in modul cel mai dur, iar somatia de plata de aproximativ 200.000 de lei a fost facuta direct de executor, asociatii Culea si Dumitrache, catre Societatea Ferovira de Turism fara nici un drept de apel.

Ministerul Transporturilor a dispus efectuarea unui control in baza caruia va cere anularea contractului de vanzare a hotelului Astoria de catre Societatea Feroviara de Turism (SFT), a declarat recent ministrul de resort, Ludovic Orban.

Astoria este singurul hotel din Capitala care apartine Societatii Feroviare de Turism - CFR SA. Inainte de privatizare, in hotel erau cazati, zilnic, aproape 100 de angajati de la caile ferate, care veneau in interes de serviciu in Bucuresti.

Incepand din luna august, salariatii CFR din provincie se pot caza la orice hotel de maxim 3 stele din Capitala, urmand ca banii platiti pentru cazare sa fie decontati de catre societate.

Citeste mai multe despre hotel Astoria executare silit proces SRT
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1634 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

nu...

...au debarcat-o pe preaminunata, supercompetenta doamna directoare, cea care a tinut ascunsa in hirtiile din sertar somatia de plata a unei sume derizorii dintr-un contract ? NU ! pacat !

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor