Ziare.com

Inundatiile din Suceava au dus la anularea a peste 20 de trenuri

Vineri, 25 Iulie 2008, ora 17:40

   

Inundatiile din Suceava au dus la anularea a peste 20 de trenuri
Mai mult de 20 de trenuri au fost anulate, iar alte 27 inregistreaza intarzieri din cauza inundatiilor din judetul Suceava.

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Politiei Romane, sase rute feroviare au fost inchise. Este vorba de magistrala 500 intre statiile Milisauti si Dornesti si sectiunile de cale ferata Vama - Moldovita, Dolhasca - Falticeni, Darmanesti - Cacica, Dornesti - Gura Putnei - Nisipitu si Gura Putnei - Putna.

Centrul Infotrafic precizeaza ca toate cele 23 de trenuri care circulau pe aceste relatii sunt anulate total sau partial. Tot din cauza inundatiilor, alte 27 de trenuri inregistreaza intarzieri, unele chiar de peste 250 de minute.

Ultimul bilant transmis, vineri la pranz, de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Suceava arata ca aproape 70 de localitati din judetul Suceava, inclusiv municipiul resedinta, sunt afectate de inundatii, iar sute de gospodarii si persoane sunt izolate.

De asemenea, cursul raului Suceava s-a schimbat, fiind inundate noi zone, iar debitele raurilor Moldova si Moldovita sunt in crestere.

Autoritatile au decis, vineri, in sedinta Comitetului Ministerial pentru Situatii de Urgenta, instituirea codului rosu de inundatii pe Siret, pe toata lungimea acestuia, pana la confluenta cu raul Moldova.

Codul rosu vizeaza, pe langa Siret, si o sectiune a raului Suceava.

Citeste mai multe despre trenuri anulate suceava inundatii
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1699 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor