Ion Bazac: In facultate n-am avut restante, ca ministru am

Vineri, 06 Februarie 2009, ora 10:59
2670 citiri
Ion Bazac: In facultate n-am avut restante, ca ministru am

Ion Bazac a declarat vineri la intalnirea cu rectorii de la Universitatea de Medicina ca in facultate nu a avut restante insa "are ceva restante ca ministru al Sanatatii".

Ministrul Sanatatii a precizat ca a venit la intalnirea cu profesorii universitari cu cate un halat care are brodat pe buzunar deviza in care crede, "Suntem toti in aceeasi banca", pentru a sublinia faptul ca este alaturi de medici.

"Cand am fost student al acestei universitati nu am avut nicio restanta insa se pare ca am o restanta ca ministru al Sanatatii. N-am venit cu mana goala, ci pentru fiecare dintere colegi am venit cu un halat nou pe care am brodat pe buzunar o deviza in care cred: 'Suntem toti in aceeasi banca'", a declarat Ion Bazac.

Bazac a precizat ca este necesara restructurarea sistemului medical in asa fel incat profesia de medic sa fie din nou privita cu ochi buni si respectata. El a adaugat ca "a initiat o campanie proactiva" prin care intentioneaza sa spele imaginea medicilor.

"Intreg corpul medical are acelasi ideal, restructurea sistemului medical. Sper sa primesc de la domnii profesori si punctul lor de vedere asupra acestei chestiuni. Printr-o campanie proactiva pe care incerc s-o initiez inca de saptamana trecuta sper sa se reabiliteze imaginea medicilor. Terbuie sa constientizam insa ca actul medical necesita un mare efort", a precizat Bazac.

Chestionat de jurnalisti in privinta cazului femeii bolnave de la Institutul Oncologic Fundeni care s-a ales cu o fractura in spital si s-a externat pentru ca medicii nu o bagau in seama, ministrul Sanatatii a precizat ca nu are la cunostinta nimic despre acest caz.

Bazac a precizat ca rezultatul anchetei derulate de comisia Ministerului Sanatatii la Satu Mare in privinta batranei care a fost plimbata intre sectiile spitalului doua zile, dupa care a decedat, vor fi primite in cursul dupa-amiezii de vineri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, 18 aprilie, la Cluj-Napoca, după şedinţa Consiliului Permanent al Uniunii, că este convins că listele UDMR pentru alegerile locale au fost...
Cîrstoiu neagă trimiterea pacienților de la Spitalul Universitar la clinica familie sale. ”Acest fragment dovedeşte exact opusul”
Cîrstoiu neagă trimiterea pacienților de la Spitalul Universitar la clinica familie sale. ”Acest fragment dovedeşte exact opusul”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu, reafirmă, într-o postare pe Facebook de joi, 18 aprilie, că este supus „unei masive campanii de manipulare şi...
#Ion Bazac, #restante ministru Sanatatii , #frauda