Jaf "armat" cu o surubelnita si un spray, la Calafat (Audio)

Marti, 17 Februarie 2009, ora 09:33
2962 citiri
Jaf "armat" cu o surubelnita si un spray, la Calafat (Audio)

Un jaf armat a avut loc, marti, la o sala de jocuri din Calafat din judetul Dolj. Un barbat a intrat intr-o sala de jocuri cu un spray paralizant si o surubelnita, a furat aproape 6000 de lei si a fugit.

In momentul jafului era doar un singur angajat si un client in sala de jocuri si nu exista paza. Tanarul a intrat, a folosit spray-ul paralizant si a furat o suma de aproximativ 5800 de lei, dupa care a fugit, relateaza Antena 3.

Apelul la 112 facut de angajat privind jaful a fost preluat la ora 05:45.

Atacatorul a fost prins ulterior de o patrula de politie care se afla in zona si l-a vazut pe atacator fugind. Patrula formata dintr-o politista si un politist a reusit sa il incatuseze dupa ce l-au amenintat cu arma din dotare.

Tanara politista are 22 de ani si este angajata la Politia Municipiului Calafat, Biroul de Ordine Publica, din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Dolj, fiind absolventa a Scolii de agenti de politie "Vasile Lascar", promotia martie 2007.

Politista a declarat ca a actionat din convingere si ca nu i-a fost teama.

"Agentei de ordine publica, in timpul serviciului de patrulare, i s-a parut suspect tanarul in cauza care tinea mana dreapta la piept, ca si cum ar ascunde ceva sub haina. Politista l-a urmarit, iar cuvintele "Stai ca trag!", rostite cu fermitate, l-au speriat pe fugar", se arata intr-un comunicat al centrului Politiei Romane Infotrafic.

Suspectul a ascultat toate comenzile politistei, a pus obiectele cu care a actionat (surubelnita si sprayul paralizant) pe sol si a fost incatusat.

Politistii au chemat intariri dupa care l-au dus pe atacator la sectie.

Este vorba despre un tanar in varsta de 21 de ani iar politistii spun ca are cazierul curat.

Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
#jaf armat Calafat, #atacator prins , #frauda