Jaf la Spitalul Panduri: bancomat furat de cinci mascati

Sambata, 22 August 2009, ora 14:21
2214 citiri
Jaf la Spitalul Panduri: bancomat furat de cinci mascati

Un bancomat a fost furat sambata dimineata, in jurul orei 3.40, din Spitalul Panduri din Bucuresti. Cinci persoane suspectate de furt au fost date in urmarire generala.

Se pare ca cele cinci persoane mascate au intrat in spital, au imobilizat doua persoane, fochistul si portarul institutiei, si au furat bancomatul apoi au disparut cu o masina, informeaza Antena 3.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat ca in bancomat, care a fost gasit ulterior, se afla o suma destul de mare de bani, insa nimic nu a fost furat.

Acesta a adaugat ca incidentul a fost inregistrat de camerele de supraveghere din institutie.

"Bancomatul era supravegheat video. Nu stiu cati bani erau in acel bancomat. Cele cinci persoane care aveau cagule negre pe fata au imobilizat portarul si fochistul, i-au legat cu banda adeziva, iar portarului, o femeie, i-au pus si banda adeziva la gura pentru a nu tipa, dupa care au dislocat bancomatul respectiv si au disparut cu un autovehicul", a mai spus Ciocan.

Bancomatul, care a fost scos cu totul din peretele institutiei, a fost gasit in apropierea spitalului Panduri, insa casetele cu bani erau intacte.

Fochistul, internat in spital

Fochsitul agresat de hoti a fost internat la Spitalul Municipal cu multiple traumatisme toracice si in zona lombara, a declarat directorul medical al Spitalului Panduri, Raluca Stanescu.

"Am fost si l-am vazut, la ora 10, in aceasta dimineata, si am vorbit cu medicii care l-au preluat. Avea multiple traumatisme toracice si in zona lombara, probabil traumatism renal. A fost investigat. A fost retinut pentru continuarea investigatiilor pentru urmatoarele doua zile. Tinem legatura cu Spitalul Municipal si vom vedea care este evolutia lui", a declarat Raluca Stanescu, la Realitatea TV.

Citeste si:
„Nu există partener mai puternic pentru SUA decât România” susține senatorul american Robert Portman
„Nu există partener mai puternic pentru SUA decât România” susține senatorul american Robert Portman
Senatorul american Robert Portman, care efectuează sâmbătă, 28 mai, o vizită în România, a declarat că nu există pentru Statele Unite prieten mai puternic decât ţara noastră....
Prima demisie din echipa PLUS din USR. Ciprian Teleman anunță că pleacă din partid
Prima demisie din echipa PLUS din USR. Ciprian Teleman anunță că pleacă din partid
Fostul ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, în Guvernul Cîţu, Ciprian Teleman a anunţat sâmbătă, 28 mai, că demisionează din USR. Fost președinte al PLUS Ilfov, acesta a...