Liviu Moraru a fost schimbat de la sefia Monitorului Oficial

Duminica, 25 Ianuarie 2009, ora 19:44
1663 citiri

Directorul general al Monitorului Oficial, Liviu Moraru, a fost schimbat din functie printr-o decizie semnata joi de secretarul general al Camerei Deputatilor, Gheorghe Barbu, au declarat pentru NewsIn surse oficiale.

Directorul general este ales de Consiliul de Administratie al Regiei Autonome "Monitorul Oficial" dintre membrii acestui for si numit de secretarul general al Camerei Deputatilor.

Potrivit Regulamentului de organizare si functionare a Regiei Autonome "Monitorul Oficial", Consiliul de Administratie se numeste prin ordin al secretarului general al Camerei Deputatilor si este compus din noua persoane, dintre care una este directorul general al Regiei.

Din CA fac parte obligatoriu un reprezentant al secretarului general al Camerei Deputatilor si un reprezentant al Ministerului Finantelor. Regulamentul spune ca ceilalti membri sunt numiti dintre juristi, filologi, economisti si alti specialisti din domeniul de activitate al Regiei autonome.

Liviu Moraru a fost numit in 2006 de fostul secretar general al Camerei Deputatilor, Georgeta Ionescu (PNL). Numirea lui Moraru a starnit dispute in cadrul Aliantei PNL - PD, democratii conditionand sprijinul pentru candidatura lui Bogdan Olteanu la presedintia Camerei Deputatilor de nominalizarea unui democrat la sefia Monitorului Oficial.

Noua conducere a Monitorului Oficial va reveni PD-L, potrivit intelegerii dintre PSD si PD-L. La sefia Monitorului Oficial a fost vehiculat numele lui Mircea Marinescu.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#Liviu Moraru schimbat, #Monitorul Oficial , #frauda