Mafiotul din Camorra a primit mandat de arestare pentru 5 zile

Miercuri, 11 Februarie 2009, ora 16:30
1123 citiri
Mafiotul din Camorra a primit mandat de arestare pentru 5 zile

Curtea de Apel Bucuresti a emis, miercuri, mandat de arestare pentru 5 zile pentru Paolo Romagnoli, mafiotul din Camorra prins marti, la Bucuresti, in locuinta unei romance.

Instanta a stabilit un nou termen de judecata pentru 16 februarie pentru luarea altor masuri dupa expirarea mandatului de arestare, informa marti un comunicat al IGPR citat de NewsIn.

Paolo Romagnoli va fi prezentat Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti si, ulterior, Curtii de Apel Bucuresti, in vederea confirmarii mandatului european de arestare si intocmirii procedurilor necesare in vederea predarii catre autoritatile italiene.

"Politistii Serviciului Urmariri din cadrul Directiei de Investigatii Criminale-Inspectoratul General al Politiei Romane au reusit astazi, 10 februarie a.c., depistarea unui cetatean italian, fata de care fusese dispusa masura punerii in urmarire internationala.

Barbatul, R. Paolo, in varsta de 53 ani, se sustragea executarii unui mandat european de arestare emis de Tribunalul ordinar din Roma la data de 5 februarie, pe numele suspectului, sub aspectul savarsirii infractiunilor de santaj si inselaciune", se arata in comunicat.

Potrivit comunicatului, deoarece existau indicii ca barbatul s-ar afla pe teritoriul Romaniei, autoritatile judiciare din Republica Italiana au transmis catre Pachetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti solicitarea de punere in executare a mandatului european de arestare.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#mandat de arestare, #mafiot din Camorra, #prins la Bucuresti , #frauda