Mai multi politisti rutieri in Bucuresti, pana dupa Paste

Sambata, 26 Aprilie 2008, ora 16:40
1395 citiri
Mai multi politisti rutieri in Bucuresti, pana dupa Paste

Numarul agentilor rutieri din Capitala va fi suplimentat cu o treime incepand de miercuri pana la sfarsitul saptamanii, pentru prevenirea blocajelor rutiere de Pasti, informeaza un comunicat al Biroului Informare si Relatii Publice.

Astfel, in noaptea de Inviere, efectivul va fi dublat pentru asigurarea fluentei traficului si prevenirea accidentelor rutiere in zona lacasurilor de cult, precum si pe principalele trasee de afluire catre acestea.

Potrivit sursei citate, "echipajele dotate cu sisteme de supraveghere video vor actiona pentru filmarea si sanctionarea celor care depasesc coloana de autovehicule oprita la semafor, care intra in intersectie blocand circulatia pe directia transversala sau care opresc neregulamentar".

Biroul de Relatii Publice recomanda conducatorilor auto aflati in trafic in noaptea de Inviere sa reduca viteza de deplasare, sa circule cu prudenta sporita in momentul cand trec pe langa grupuri de pietoni, sa nu opreasca autovehiculele in apropierea bisericilor si sa respecte semnalele agentilor de politie rutiera.

Pietonii sunt rugati "sa circule pe trotuare, sa traverseze strada numai prin locurile special amenajate trecerii pietonilor, dupa o temeinica asigurare, la culoarea verde a semaforului electric si sa nu stationeze pe partea carosabila".

In anii anteriori, circulatia autovehiculelor a fost temporar restrictonata in noaptea de Inviere in zonele unde afluenta de public a fost foarte mare, printre care cele din apropiere de Manastirea Casin, Biserica Elefterie, Biserica Razoare sau Biserica Floreasca din Calea Dorobantilor, autoritatile anuntand ca este posibil ca aceste masuri sa fie luate si in acest an.

Când revine vremea caldă. Prognoza meteo actualizată pentru 1 Mai și Paște
Când revine vremea caldă. Prognoza meteo actualizată pentru 1 Mai și Paște
Regimul termic prognozat de meteorologi pentru următoarele două săptămâni (22 aprilie - 5 mai) va fi unul cu alternanţe semnificative de temperatură, atât pe timpul zilelor, cât şi pe...
Google Maps vrea să îi convingă pe șoferi să nu mai folosească atât de mult mașina. Noile funcții adăugate
Google Maps vrea să îi convingă pe șoferi să nu mai folosească atât de mult mașina. Noile funcții adăugate
Google Maps introduce o nouă funcționalitate menită să încurajeze utilizatorii să opteze pentru alternative mai ecologice la călătoriile cu automobilul, cum ar fi transportul în comun sau...
#politisti, #restrictii, #trafic, #paste, #rutieri , #frauda