Masini furate si dezmembrate, in curtea unei firme din Arad

Sambata, 08 Noiembrie 2008, ora 16:59
2474 citiri
Masini furate si dezmembrate, in curtea unei firme din Arad

Administratorul unei societati comerciale din Arad este cercetat dupa ce in curtea firmei pe care o conduce politistii au gasit componente si caroserii de autoturisme, o parte dintre acestea provenind de la masini furate in tara si strainatate, transmite corespondentul NewsIn.

Piesele au fost descoperite in urma unei actiuni a politistilor din cinci judete, care viza combaterea furturilor si traficului de autoturisme de lux in zona de nord-vest a tarii. In cadrul acestei actiuni a fost efectuata o perchezitie la sediul unei societati comerciale din Arad.

"In incinta societatii, politistii au descoperit 26 caroserii de autoturisme, iar in urma verificarilor s-a stabilit ca 11 dintre acestea apartin unor autoturisme reclamate furate, doua din Romania si 9 din strainatate.

Politistii au ridicat, in vederea stabilirii provenientei 69 computere de bord, 21 ceasuri de bord, patru coloane de volan prezentand urme de fortare la nivelul contactului si cinci airbag-uri", se arata intr-un comunicat al Inspectoratului de Politie al Judetului Arad.

Politistii au mai verificat 100 motoare si 26 cutii de viteza apartinand mai multor marci de autoturisme de fabricatie straina, dupa care au fost inventariate si lasate in custodie pentru a fi expertizate.

Documentele contabile din perioada 2006 - 2008 apartinand societatii au fost sigilate si predate comisarilor Garzii Financiare Arad, in vederea efectuarii unui control amanuntit.

Cercetarile in aceasta cauza sunt continuate in pentru stabilirea intregii activitati infractionale a administratorului si angajatilor societatii perchezitionate si a legaturilor acestora cu autorii de furturi de auto si cu persoane implicate in traficul de autoturisme.

Femeie reținută după ce a găsit o poşetă cu bani, acte şi două telefoane. Ce a făcut la scurt timp
Femeie reținută după ce a găsit o poşetă cu bani, acte şi două telefoane. Ce a făcut la scurt timp
O femeie de 43 de ani din Maramureş a fost reţinută după ce a găsit o poşetă cu bani, acte şi cu două telefoane, în spatele Gării din Arad şi nu a făcut niciun demers pentru a o...
Ce mașini conduc mogulii tehnologiei și internetului: De la autoturisme strălucitoare la berline mai modeste
Ce mașini conduc mogulii tehnologiei și internetului: De la autoturisme strălucitoare la berline mai modeste
Mogulii tehnologiei cei mai de succes au multe lucruri în comun, dar gustul pentru mașini nu este unul dintre ele. Unii, precum guru-ul în AI Sam Altman, au colecții luxoase de McLarens și...
#masini, #furate, #Arad, #firma , #frauda