Membra PD-L bolnava de cancer, in greva foamei

Joi, 24 Iulie 2008, ora 16:09
1147 citiri
Membra PD-L bolnava de cancer, in greva foamei

Mai multi consilieri locali si membrii PD-L din Eforie au intrat, joi, in greva foamei, cerand prefectului judetului Constanta, Danut Culetu, suspendarea hotararilor Consiliului Local la care nu au fost convocati democrat-liberalii.

Protestul democrat-liberalilor din Eforie a inceput, luni, si, pentru ca au fost amanati, joi, au intrat in greva foamei. In jurul pranzului, Maria Olteanu, una dintre protestatare, bolnava de cancer, i s-a facut rau si a fost solicitata o ambulanta, transmite, joi, NewsIn.

Cadrele medicale i-au acordat ingrijiri medicale si lui Adrian Comolie de 71 de ani, extenuat de expunerea indelungata la soare pe platoul din fata Prefecturii.

Grevistii, care sunt membri ai conducerii locale a PD-L Eforie, dar si simpli membri, au protestat, joi, in fata Prefecturii si au cerut anularea celor sase hotatari aprobate in sedinta pe care ei o considera ilegala.

Deciziile au fost luate de sase consilieri locali PSD si PNL, dupa ce, la inceputul sedintei, au validat doi consilieri PSD care fusesera invalidati in sedinta de constituire a Consiliului Local Orasenesc Eforie.

Protestatarii spun ca pentru validarea celor doi consilieri locali era nevoie de votul a jumatate plus unul din numarul total al consilierilor alesi si toate hotararile ulterioare sunt ilegale.

Prefectul Danut Culetu care a discutat cu doi dintre protestatari, Gigi Chiru si Constantin Avatavului, le-a promis in prezenta presei ca in cel mai scurt timp le va da un raspuns referitor la cererea lor si ca, vineri dimineata, le va oferi si copii dupa hotararile adoptate in ultima sedinta asa cum solicitasera protestatarii.

In sedinta din 18 iulie, consilierii locali PSD si PNL s-au intrunit si au ales un viceprimar liberal, in conditiile in care la sedinta de constituire a Consiliului Local (CL) de dupa alegeri fusese desemnat un viceprimar PD-L.

Atenționare de călătorie pentru români. Zborurile într-o țară europeană, anulate din cauza unei greve
Atenționare de călătorie pentru români. Zborurile într-o țară europeană, anulate din cauza unei greve
MAE informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Franța că sindicatul principal al controlorilor de trafic aerian, SNCTA, susţinut de...
Amendă uriașă dată de Garda de Mediu unei primării din Constanța pentru că nu și-a ridicat deșeurile depozitate pe mai multe terenuri FOTO
Amendă uriașă dată de Garda de Mediu unei primării din Constanța pentru că nu și-a ridicat deșeurile depozitate pe mai multe terenuri FOTO
Reprezentanții Gărzii de Mediu din Constanţa au amendat cu 50.000 de lei o primărie din judeţ, deoarece nu a ridicat deşeurile care erau depozitate ilegal pe mai multe terenuri. Comisarii...
#Constanta, #cancer, #protest, #greva , #frauda