Mihai Stanisoara va fi audiat miercurea viitoare de comisia de Aparare a Senatului

Miercuri, 02 Septembrie 2009, ora 15:03

   

Mihai Stanisoara va fi audiat miercurea viitoare de comisia de Aparare a Senatului
Ministrul Apararii, Mihai Stanisoara, este asteptat miercurea viitoare, la ora 10.30, la audieri in cadrul comisiei de Aparare a Senatului.

Seful MApN va fi chestionat si in legatura cu strategia ministerului privind programele de achizitii, in conditiile ultimei rectificari bugetare.

In cadrul intalnirii se va discuta implicit si despre scandalul in care este implicat fratele presedintelui, Mircea Basescu.

"Dorim sa avem o prima discutie cu ministrul, care va fi insotit de expertii pe care dansul ii stabileste", a declarat Teodor Melescanu, la Realitatea Tv.

Invitat intr-o emisiune la Realitatea TV, Melescanu anuntase inca de smbata ca la aceste discutii va participa si seful Statului Major General si seful directiei pentru armament."Exista o intelegere ca saptamana viitoare sa le adresam o invitatie", a spus Melescanu precizand insa ca discutiile din comisie nu vor fi date publicitatii.

Pe de alta parte, fostul ministru al Apararii a tinut sa sublinieze ca pe un lucru extrem de interesant in contextul acestui scandal faptul ca el a fost declansat in presa a doua zi dupa ce firma DESINTCO a fost inregistrata oficial.

"Certificatul firmei respective a iesit de la Registrul Comertului joi, si vineri a aparut in presa. E clar ca era urmarit din momentul in care s-au depus actele", a explicat Melescanu, insinuand astfel ca dezvaluirile din presa despre afacerile lui Mircea Basescu ar fi reprezentat o actiune planuita.

Totodata, vicepresedintele Comisiei de Aparare din Camera Deputatilor, George Scutaru, a declarat pentru Newsin ca martea si joia viitoare ar urma sa fie chemati la audieri si sefii Serviciului de Protectie si Paza, Serviciului de Telecomunicatii Speciale, Directia Generala de Informatii a Armatei si Directia Generala de Informatii si Protectie Interna.

Sefii serviciilor secrete vor fi chemati la audieri pentru a da lamuriri in cazul interceptarilor din comisia Udrea.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1359 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Ghilotina
rank 5
Aha . Pai sa-l cheme la comisie si pe masonul Cazacu !
Dle ministru !
Sa le povestiti si despre Cazacu si ce mai scrie presa despre el .
Sau aia nu se pune !?

Foarte interesant : scrie un securist pe blog ceva si se sesizeaza Parlamentul !
Ca la noi la nimenea !
Dam din picioare dupa cum vrea securistul SR Stanescu .
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor