Mircea Beuran, demis de la conducerea Spitalului de Urgenta

Joi, 24 Decembrie 2009, ora 14:27

   

Mircea Beuran, demis de la conducerea Spitalului de Urgenta
Managerul Spitalului de Urgenta Floreasca din Capitala, Mircea Beuran, a fost demis, joi, printr-un ordin al Ministerului Sanatatii, in locul lui fiind numit Radu Alexandru Macovei. Este una dintre primele decizii semnate de noul ministru, Cseke Attila.

"Am fost eliberat din functie. Aveam niste proiecte incepute pe care doream sa le termin. Azi am predat totul la cheie succesorului meu, Radu Alexandru Macovei", a declarat, pentru Mediafax profesorul Mircea Beuran. Acesta a condus ca interimar Spitalul de Urgenta Floreasca din iunie 2009.

Mircea Beuran este si profesor universitar in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti, sef de clinica chirurgicala si in acelasi timp si membru al Partidului Social Democrat.

Radu Alexandru Macovei este seful Sectiei de toxicologie a Spitalului de Urgenta Floreasca si profesor universitar la Catedra de Toxicologie, Farmacologie Clinica si Psihofarmacologie a Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" Bucuresti.


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 6401 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Banu_Maracine
rank 5
Si!
Si membru al PDL.cu o culoare portocalie.Deci Beuran trebuia schimbat,acest Dragavei fiind mai competent,avand culoarea necesara vremurilor Boc.
Andradda
rank 5
Te agiti pt ca asta ti-e fisa postului!
Mai bine zis, esti tras cu cheia. Ai ramas cuplat cu "huooooo PDL"
Daca ai fi citit cu atentie articolul ai fi remarcat ca Beuran a ocupat postul doar ca INTERMEDIAR!

"In schimb, in Romania nu exista pedepse pentru furtul intelectual, raportorii CUC dand exemplul profesorului Mircea Beuran, ministrul Sanatatii in 2003, care a fost acuzat ca a coordonat o serie de ghiduri de medicina in care au fost plagiate lucrari ale unor autori din Statele Unite si Franta. Universitatea C.Davila a confirmat plagiatul.
Profesorul Mircea Beuran a fost demis!."
Hawkins
rank 1
Intr-un domeniu stiintific plagiatul e cu cantec...
Ce daca scriu e=2,718 l-am plagiat pe Euler??
Banu_Maracine
rank 5
Si!
Si Ritzi si Udrea au fost acuzate si?Gradul de vinovatie persista desi!
Asemenea si Beuran.Desi este o somitate in domeniu,n-am avut onoarea si sper sa nu,nu sunt membru de partid de nicio culoare si nu tin decat cu mine.Satisfacut?
safira
rank 1
bai jig ...comunista!
daca Beuran era profesionist sa se fi lasat de politica!
Acum,circa trei ani...sau 7,trebuie sa faceti ciocul mic!Dupa 3 ani,cu Basescu presedinte,tot un pdl-ist va fi premier,asa ca respirati adanc,sau schimbati-va titulatura!
Carma
rank 1
Vai Domnule!
Ati cunoscut-o cumva pe Tova Constantinescu aceea cu "ciocul mic ca acum noi suntem la guvernare'? Eu da, isi vara nasul in "cercul de politica " al PDL si vorbea doar gura ddansei ca tova era la cules de cucuruz.
Dar nu ma mai mira! Asta-i genul de femeie care-i place tovului: proasta dar insistenta!
Poate comentati ceva si ref horoscopul 2010 pentru personalitati. Deja cativa lingai horoscopisti si-au spus parerile. Si este de bine credeti-ma! PDListii de vaza sunt sub asupicii roze!
MOISE
rank 1
demiteri
INCEPE MAREA RAFUIALA !
Texanul
rank 3
Cite salarii primeste aceasta persoana
OK - eu vreau sa stiu cite salarii primeste acest individ si cite din joburile insusite le face cum trebuie?? Cum poti conduce un spital si sa fii profesor si sa fii si un bun parlamentar? Acuma vorbim de acest ins - dar asta este lafel cu toti care se afla in parlament dar nu lasa pe altii sa obtina un post - ci il pastreaza ei plus toate avantajele acelor posturi.. halal!!
Carma
rank 1
CUM?
Pai cam la fel cum poti avea vreo n firme personale. Doar trebuie sa le si conduci, nu?
Texanul
rank 3
Concentratie
Este posibil dar mai putin probabil - sunt doar 24 de ore pe zi - apoi sunt nevoi personale, fizice, familiare, logistica si cel mai important concentrarea. Eu mi-am dat seama demult ca ori faci una si buna ori faci mai multe si proaste. Putini sunt cei care sunt in stare sa faca performanta - poate pana la urma daca avea performanta la Spital totusi nu era dat afara! Ma rog...
Carma
rank 1
AU INCEPTUT! DE SARBATORI CA SI ILICI!
SI VOR MAI URMA PANA DE AN NOU! CA IN 1989!
PENTRU CA IN 2010 SA EXISTE O SINGURA GUVERNARE:PORTOCALIE CU USOARE NUANTE UDMR SI PSD. CA RESTUL NU MAI CONTEAZA SUNT INDEPENDENTI SI NU AU CULOARE.
Carma
rank 1
HAI PA DRAGILOR
Ca voi chiar sunteti PDListii de serviciu! Nu ca nu as putea sa va raspund dar, zau, azi nu am chef. Va votati intre voi pentru o sacosa de An Nou. Cei ca voi daca maine Base abdica, treceti cu arme, bagaje si pungi la viitorul. Desigur la viitorul Romaniei.
Craciun Fericit si un An Nou la Expozitie si vedeti sa luati tot ce ramane pe mese inainte de a pleca. Oricum sunt decoratiuni pentru acest an, iar la anul vor fi altele.
olio
rank 1
omul potrivit la locul potrivit
in sfirsit s-a numit un manager competent!
succes si mult curaj de a reusi sa ne scapati de grupul de infractori ,hoti si incompetenti din vechea conducere!!!
intrati cu buldozerul peste ei
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor