Monica Tatoiu la TV Ziare.com: Romania nu mai e tara in care sa-ti cresti copiii

Miercuri, 03 Martie 2010, ora 17:16
5539 citiri
Monica Tatoiu la TV Ziare.com: Romania nu mai e tara in care sa-ti cresti copiii

"Romania nu mai este tara in care sa cresti copii", este afirmatia pe care a facut-o miercuri Monica Tatoiu la televiziunea Ziare.com, dar in acelasi timp a precizat ca tinerii nu ar trebui sa gandeasca ca ea, ci sa isi pastreze speranta.

"Acum regret ca nu am facut un copil mai devreme si ca nu am plecat din Romania in '89 cand am avut ocazia. Eu una spun ca este bine pentru tinerii care pleaca din tara ca nu mai este o tara in care sa iti cresti copiii. Dar poate eu sunt negativa la 54 de ani si nu toata lumea trebuie sa gandeasca ca mine", a mai explicat directorul Oriflame.

Vezi AICI inregistrarea emisiunii cu Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu crede ca femeia si-a consolidat in ultimii 20 de ani puterea datorita faptului ca, pe langa contributia la educatia in familie, a ajutat la consolidarea relatiilor in nucleul familiei, dar a si inceput sa participe si la piata muncii. Aceasta mai crede ca locul femeii nu e in politica, deoarece politica are un pragmatism care nu se potriveste cu feminitatea.

"Feminitatea este sexy, feminitatea cand este exacerbata este vulgara. Este suficient sa ai o privire inteligenta. Barbatii sunt vanatori, iar noua femeilor ne place sa ne vaneze. Nu cred ca v-ar placea sa traiti in SUA unde barbatul nu va deschide usa si nu va acorda locul in autobuz. Iar cei din Romania care nu acorda locul in autobuz nu sunt barbati ci sunt clone", a mai spus aceasta.

Ea a vorbit si despre compania pe care o conduce si a precizat ca nu Monica Tatoiu e Oriflame ci cei 100.000 de oameni care lucreaza acolo, iar ea va pleca de la conducere cel mai probabil in luna mai.

"Sunt un om foarte independent si intr-o multinationala e ca intr-un partid. Iar eu sunt un om de companie mica si dinamica", a mai completat aceasta.

Sfaturi pentru tinerele de azi

Monica Tatoiu le sfatuieste pe femeile tinere sa vorbeasca liber si sa faca in asa fel incat barbatii de langa ele sa fie atrasi si de continut, nu doar de forma.

"Sa nu isi doreasca sa puna mana pe un barbat cu bani ci sa incerce sa fie pe picioarele lor pentru ca mereu va mai fi una ca ele care isi va dori acelasi lucru. Le sfatuiesc de asemenea sa aiba o meserie care sa le invete sa gandeasca si sa aiba constiinta valorii personale. De asemenea sa nu astepte sa li se dea nimic pe gratis deoarece tot ce e gratis e prost", a mai spus directorul Oriflame.

In ceea ce priveste casatoria, Monica Tatoiu crede ca o femeie ar trebui sa se casatoreasca de la 27 - 30 de ani dupa ce si-a construit o cariera si este suficient de matura ca sa faca un copil.

De asemenea ea a oferit cititorilor Ziare.com si sfaturi de frumusete si a subliniat faptul ca trebuie neaparat ca ei sa foloseasca primavara un toner.

"De asemenea trebuie sa foloseasca o crema de zi cu protectie de minim 15, o crema de noapte hidratanta, tratamente pentru si neaparat produse pentru picioare", a mai precizat aceasta.

Monica Tatoiu spune ca dragostea nu este aia plina de andrenalina permanenta ci poate sa fie si cand te uiti impreuna la un film si iti vine o replica in acelasi timp cu partenerul tau. Ea mai crede ca politicienii trebuie judecati dupa cat de profesionisti sunt ei, nu dupa ratingul pe care il fac.

De asemenea ea a mai criticat faptul ca femeia moderna a inceput sa bea mai mult pentru ca alcoolul este o forma de eliberare si asta este o problema si se percepe pe ea sexual cum o percep barbatii, adica fast sex.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#monica tatoiu, #Romania tara copii, #sfaturi femei tinere , #frauda