Nicio persoana implicata in bataia de la Plaza Mall nu a depus plangere

Duminica, 22 Februarie 2009, ora 10:54
1740 citiri
Nicio persoana implicata in bataia de la Plaza Mall nu a depus plangere
Foto: Realitatea TV

Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei a declarat duminica, in legatura cu confilctul de la Plaza Romania de sambata, ca nicio persoana aflata in incinta Mall-ului nu a depus plangere in acest caz.

"Conflictul din Plaza Mall a pornit de la unul din autoturismele parcate in incinta Mall-ului. Pana acum, nicio persoana aflata in incinta imobilului nu a depus plangere in acest caz. Politia a retinut trei persoane in acest caz si face cercetari in continuare si vizavi de firma de paza a Mall-ului", a declarat Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, pentru Realitatea TV.

Conflictul a avut loc sambata seara, in mall-ul Plaza Romania, intre clanul interlop Preda si angajati ai firmei de paza BGS. Aparent, motivul a fost o masina parcata gresit.

Un agent al firmei de paza si patru tineri au avut nevoie de ingrijiri medicale, iar alti patru barbati au ajuns la politie. Conflictul a reizbucnit in scurt timp, cand proprietarul masinii s-a intors la mall sa-si recupereze automobilul.

La fata locului s-au deplasat echipaje ale Serviciului Special al Politiei Capitalei pentru Interventie Rapida si echipaje ale Sectiei 22 Politie.

Politistii au retinut patru tineri implicati in scandal, toti apropiati ai lui Eugen Preda, lider al clanului "Luptatorii" din Capitala.

Conflictul a izbucnit in jurul orei 18.30, din cauza unei masini parcate gresit. Agentii de paza au blocat automobilul, moment in care discutia a degenerat.

Agentii de paza sustin ca Eugen Preda si apropiatii sai au fost cei care au lovit paznicii din complexul comercial. In urma bataii, un agent de paza a fost ranit usor la mana, cu un cutit, iar patru dintre membrii clanului au fost transportati la spital.

Clanul lui Eugen Preda, implicat intr-un incident violent si in 2008, in acelasi mall.

Clanul lui Eugen Preda a mai fost implicat intr-un incident violent in vara anului trecut, tot in Plaza Romania. In iulie 2008, trei tineri au fost injunghiati de mai multe persoane.

Liderul interlopilor a fost cercetat atunci pentru ultraj, distrugere si tentativa de omor, insa instanta nu a fost de acord cu arestarea lui decat pentru 30 de zile.

Cei trei tineri se aflau intr-o cafenea din Plaza Romania si au fost atacati cu sabii si cutite. In urma incidentului, au ajuns la spital cu taieturi grave. In schimb agresorii au reusit sa fuga.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Trei bărbați au fost reținuți după ce au bătut un tânăr, într-o intersecție din Sectorul 2. Victima îi datora bani unuia dintre agresori
Trei bărbați au fost reținuți după ce au bătut un tânăr, într-o intersecție din Sectorul 2. Victima îi datora bani unuia dintre agresori
Poliția Capitalei a anunțat că trei bărbaţi cu vârste între 31 şi 43 de ani au fost reţinuţi după ce au fost observaţi de doi poliţişti aflaţi în timpul liber când îl băteau pe...
Tânără de 17 ani din București, dată dispărută. Poliția cere ajutorul populației pentru găsirea ei
Tânără de 17 ani din București, dată dispărută. Poliția cere ajutorul populației pentru găsirea ei
Poliţia Capitalei solicită ajutorul cetăţenilor pentru găsirea unei fete în vârstă de 17 ani, după ce joi, 11 aprilie, în jurul orei 13:00, a plecat de la adresa de domiciliu din Sectorul...
#incident Mall Plaza, #agentie de securitate, #bataie in Plaza, #Plaza Mall Romania, #Politia Capitalei , #frauda