Nicolae Ulieru: In spatele lui Bahaian se afla cineva mult mai puternic

Marti, 19 Ianuarie 2010, ora 15:11
5371 citiri
Nicolae Ulieru: In spatele lui Bahaian se afla cineva mult mai puternic
Foto: Realitatea TV

La aflarea vestii ca Sergiu Bahaian ar fi invocat in relatiile de afaceri o relatie de prietenie cu el, fostul purtator de cuvant al SRI, Nicolae Ulieru, a recunoscut ca il cunoaste pe Bahaian de 11 ani si ca in acest timp a intretinut cu el o relatie de amicitie, insa "intermitenta si superficiala".

"Meseria mea de ofiter de informatii imi impune si in acelasi timp imi da dreptul sa cunosc pe toata lumea si sa nu refuz niciun contact, de la sefi de stat si prim-ministri la interlopi", a explicat Ulieru la Realitatea FM relatia sa cu cel acuzat in prezent ca ar fi comandat uciderea cu sange rece a patru persoane.

Fostul purtator de cuvant al SRI a mai povestit cum s-a derulat ultima sa intalnire cu Bahaian.

"Ne-am revazut in aceasta toamna cu totul intamplator (...) Mi-a spus ca pregateste un spectacol si ca ma roaga sa il consiliez din punct de vedere artistic. Mi-a dat programul acelei manifestari, pe care l-am corectat si din punct de vedere gramatical pentru ca erau niste dezacorduri si din punct de vedere cultural pentru ca erau niste titluri de piese gresite inclusiv numele lui Shakespeare era scris fara o litera sau doua. In seara spectacolului care avea loc la Arc Club m-a rugat sa vin cu el pentru ca avea un mic diferend legat de un rest de plata", a declarat el.

Ulieriu a relatat cum s-a incheiat incidentul si a mentionat ca a avertizat o salariata a lui Bahaian sa nu se incurce cu acesta pentru ca ar fi tentat sa transforme totul in escrocherie.

Rugat sa il caracterizeze pe Bahaian, Ulieru a spus: "E un tip cu multe fatete, are mult sarm(...) Ca el a dat tepe financiare nu ma surprinde, pentru ca asta este, ca sa zic asa, meseria lui, din asta traieste. El nu este capabil de o munca onesta, chiar foarte bine platita (...) El vrea sa dea tepe si tunuri(...) In ceea ce priveste latura criminala a activitatii lui, care i se pune in seama dar care nu a fost inca dovedita, eu personal nu il va in stare de asa ceva. Eu cred ca in spatele lui se afla cineva mult mai puternic si asta e o pista pentru anchetatori, pe care o sugerez acum".

Sergiu Bahaian este acuzat de procurori ca in calitate de administrator SC Sabina Product SRL, Sergiu Bahaian a indus in eroare aproximativ 5.000 de persoane, incasand ilegal peste sapte miliarde de lei vechi, si ca a comandat asasinarea a patru persoane.

Eveniment Quarterly Report

Nicușor Dan susține că a găsit datorii de miliarde de lei la Primăria Capitalei. Gabrielei Firea: ”Marota transformată 100% în minciună”
Nicușor Dan susține că a găsit datorii de miliarde de lei la Primăria Capitalei. Gabrielei Firea: ”Marota transformată 100% în minciună”
Primarul Capitalei, Nicușor Dan, o acuză pe Gabriela Firea că i-a lăsat conturile pe minus cu miliarde de lei. Pe de altă parte, În schimb, Gabriela Firea susține că edilul prezintă doar...
Vâlceanu (PNL): Măsurile fiscale asumate de Guvern vor sărăci românii și vor distruge economia
Vâlceanu (PNL): Măsurile fiscale asumate de Guvern vor sărăci românii și vor distruge economia
Deputatul liberal Dan Vîlceanu, fost ministru al Finanţelor, a criticat vineri, 29 septembrie, măsurile fiscale pe care Guvernul și-a angajat răspunderea în fața Parlamentului. Acesta...
#Ulieriu Bahaian relatie, #Nicolae Ulieru SRI, #Sergiu Bahaian spectacol , #frauda
Comentarii
Poza Vasi
Vasi
rank 5
"Meseria mea de ofiter de informatii imi impune si in acelasi timp imi da dreptul sa cunosc pe toata lumea si sa nu refuz niciun contact, de la sefi de stat si prim-ministri la interlopi"