Nicolae Ulieru: In spatele lui Bahaian se afla cineva mult mai puternic

Marti, 19 Ianuarie 2010, ora 15:11

   

Nicolae Ulieru: In spatele lui Bahaian se afla cineva mult mai puternic
La aflarea vestii ca Sergiu Bahaian ar fi invocat in relatiile de afaceri o relatie de prietenie cu el, fostul purtator de cuvant al SRI, Nicolae Ulieru, a recunoscut ca il cunoaste pe Bahaian de 11 ani si ca in acest timp a intretinut cu el o relatie de amicitie, insa "intermitenta si superficiala".

"Meseria mea de ofiter de informatii imi impune si in acelasi timp imi da dreptul sa cunosc pe toata lumea si sa nu refuz niciun contact, de la sefi de stat si prim-ministri la interlopi", a explicat Ulieru la Realitatea FM relatia sa cu cel acuzat in prezent ca ar fi comandat uciderea cu sange rece a patru persoane.

Fostul purtator de cuvant al SRI a mai povestit cum s-a derulat ultima sa intalnire cu Bahaian.

"Ne-am revazut in aceasta toamna cu totul intamplator (...) Mi-a spus ca pregateste un spectacol si ca ma roaga sa il consiliez din punct de vedere artistic. Mi-a dat programul acelei manifestari, pe care l-am corectat si din punct de vedere gramatical pentru ca erau niste dezacorduri si din punct de vedere cultural pentru ca erau niste titluri de piese gresite inclusiv numele lui Shakespeare era scris fara o litera sau doua. In seara spectacolului care avea loc la Arc Club m-a rugat sa vin cu el pentru ca avea un mic diferend legat de un rest de plata", a declarat el.

Ulieriu a relatat cum s-a incheiat incidentul si a mentionat ca a avertizat o salariata a lui Bahaian sa nu se incurce cu acesta pentru ca ar fi tentat sa transforme totul in escrocherie.

Rugat sa il caracterizeze pe Bahaian, Ulieru a spus: "E un tip cu multe fatete, are mult sarm(...) Ca el a dat tepe financiare nu ma surprinde, pentru ca asta este, ca sa zic asa, meseria lui, din asta traieste. El nu este capabil de o munca onesta, chiar foarte bine platita (...) El vrea sa dea tepe si tunuri(...) In ceea ce priveste latura criminala a activitatii lui, care i se pune in seama dar care nu a fost inca dovedita, eu personal nu il va in stare de asa ceva. Eu cred ca in spatele lui se afla cineva mult mai puternic si asta e o pista pentru anchetatori, pe care o sugerez acum".

Sergiu Bahaian este acuzat de procurori ca in calitate de administrator SC Sabina Product SRL, Sergiu Bahaian a indus in eroare aproximativ 5.000 de persoane, incasand ilegal peste sapte miliarde de lei vechi, si ca a comandat asasinarea a patru persoane.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de4359 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Mihaela Cartis
rank 5
Sergiu Bahaian si alti baieti dupa chipul si asemanarea lui
Asa au fost, asa sunt si asa vor fi de-a pururi.
Niste fiare, niste smenari si niste criminali.
Nu au mama, nu au tata si nu au sentimente.
Au facut si ar face orice, au ucis si ar ucide pe oricine (pe la spate, de preferinta, dar nu au nicio problema sa "te faca" si pe fata, la lumina zilei, daca este nevoie), indiferent daca acest oricine este pentru ei un "conducator iubit" sau un simplu om al strazii, numai si numai pentru propriul lor interes si profit.
Dintotdeauna, inainte de 1989, la momentul 1989, dupa 1989 si pana in prezent au ramas aceiasi,nestiind altceva decat calcatul peste cadavre si fiind incapabili de a evolua.
Ce standarde europene?
Esti copil?
Singura sansa de a scapa de ei este sa ne rugam la Dumnezeu sa existe un mobil pentru care sa fie determinati sa se decimeze intre ei.
Doamne, ajuta-ne, ca de la justitia romana nici-o sansa!
activistul
rank 2
q
deci sri-ul stie! crimele puteau fi prevenite! sau Sergiu Bahaian are sefi din sri?
Vasi
rank 5
"Meseria mea de ofiter de informatii imi impune si in acelasi timp imi da dreptul sa cunosc pe toata lumea si sa nu refuz niciun contact, de la sefi de stat si prim-ministri la interlopi"
Aceasta "scapare" a dlui. Ulieru ar putea fi si o definitie a actualei situatii din Romania, cand, de la sef de stat, la interlopi, toti sunt in legatura, nimeni nu refuza nici o relatie, esential e doar un lucru: bani sa iasa!
Ce-i drept, dl. U. a "uitat" sa sublinieze si acest aspect al problemei!
Essenza
rank 1
O stiu pe una Oana Stroescu, care era "pe felie" cu Bahaian
O stiu pe una Oana Stroescu, care era "pe felie" cu Bahaian in vremea Sabinei Product, facea ea pe fotomodelul pe atunci, ii poza in chilotii fabricatie proprie, probabil ca si mai recent au mai facut mismasuri impreuna, ca are aceleasi metode (deh, scoala buna!), tipa e specializata in tzepe: se imprumuta si nu mai restituie, ii ameninta pe fraierii care au imprumutat-o daca ii cer banii inapoi, se da drept patroana a unei firme, Tango Event SRL, dar firma e desfiintata de un an si oricum avea sediu fictiv, a adus in sapa de lemn recent clubul Essenza din Bucuresti iar acum face pe directoarea de vanzari la firma care pregateste expozitia PrintEx 2010.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor